Вече споделях в една друга тема и затова няма да се разпростирам надълго и нашироко тук, но като цяло (поради мал шанс или нещо друго) ми се случиха редица неприятни инциденти докато бях в процедура - пропуснаха да ми запишат час за мамолог (разбрах, че това е влизало към процедурата чак, когато си правех теста за бременност); имах надписана сума в крайната фактура и после се наложи да чакам 2 седмици, за да ми върнат 1600 лв. (държа да отбележа, че накрая нещата се оправиха, но съветвам всички момичета да си водят подробни записки за броя ампули, срещу които се разписват и да смятат накрая, преди да платят); не получавах навременна (а често и никаква) информация за провежданото ми лечение (разбирам, че докторът е зает, но аз съм си най-важна и ме интересува какво се прави с мен и какво се случва с тялото ми); когато и да си поискам копие на изследването, беше огромен зор да се сдобия с него (като цяло имам забележки към отношението на персонала, но няма да навлизам в подробности); все още предстои да си изясня въпроса дали на половинката ми му направиха всички изследвания, които платихме (защото има разлика между това, което д-р Владимиров предписа като изследвания и това, за което ми дадоха резултат в крайна сметка).
Към тези, които ще скочат да ме опровергават: както казах и преди, давам си сметка, че вероятно на мен ми се струпаха повече инциденти, отколкото на средностатистическия пациент на тази клиника, но те повлияха категорично мнението ми за лечебното заведение и това са причините, поради които не смятам да продължавам лечението си там. Публикувам мнението си тук, а не го изпращам на лично съобщение на wild cat, защото смятам, че всеки трябва да има достъп до тази информация, когато прави своя избор на клиника.
Поздрави и късмет!