0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Въпрос за Д-р Владимиров
« Отговор #320 -: Декември 06, 2007, 12:21:21 pm »
Ако е удобно и аз да попитам.

Има ли някой правил инвитроматурация, може ли да каже цени, успял ли е. А знаете ли цени
« Отговор #321 -: Декември 06, 2007, 12:50:05 pm »
здравейте момичета ,
искам да ви попитам изследването на хормони при д-р Владимиров минава ли по каса.Когато ходих на преглед забравих да го пипитам. А прегледа ми беше с направление.
Аз лично не съм ходила с направление, но предполагам, че ако не ти е дал направление за хормоните, ще се плащат.
*
Д-р Владимиров
« Отговор #322 -: Януари 06, 2008, 21:29:50 pm »
Моми4ета имам 4ас за Д-р Владимиров за 09.01.2007г.Няма да мога да отида, ако някой има час за по късен период и има желание да си ги разменим моля да ми пи6е на f_78@abv.bg
« Отговор #323 -: Януари 09, 2008, 15:22:53 pm »
и на мен ми предстой лапароскопия след неуспешно инвитро може ли някой да ми пише кого препоръчва доктора,че забравих да го питам,че не бях на себе си ще ви бъда благодарна

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
« Отговор #324 -: Януари 15, 2008, 19:12:54 pm »
аз съм правила 2 хидротубации - нищо не усетих. нито по време на процедурата, нито след това.

здравейте :D!jam ,а би ли ми казала преди хидротубациите само ПКК+СУЕ ли пускаше или и микробиология+микоплазма..
 :thankyousign:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #325 -: Януари 15, 2008, 20:09:25 pm »
Доколкото знам само пкк и хламидия. Поне на мен док това ми пусна.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #326 -: Януари 16, 2008, 00:20:51 am »
докторът ми назначи само ПКК+СУЕ.
по собствена инициатива, първия път си пуснах сама и микробиология на вагинален секрет.
втория път не правих това.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #327 -: Януари 16, 2008, 08:51:59 am »
Доколкото знам само пкк и хламидия. Поне на мен док това ми пусна.
ок  :thankyousign: ,аз имам всичките,но от септември,а досега може да се е променило положението и да не са вече "-",знам ли?? :?
докторът ми назначи само ПКК+СУЕ.
по собствена инициатива, първия път си пуснах сама и микробиология на вагинален секрет.
втория път не правих това.
много ти благодаря и на теб jam за отговора,явно такава е практиката само ПКК+СУЕ,все пак те си знаят най-добре,но и аз така ще направя (да пусна една МБ)за собствено спокойствие,че направо съм като пружинка  :lol: от напрежение ..,а дали резултата ако го пусна днес в някоя лаборатория ще стане до петък?!(на ми отговаряйте ако не може,да не оспамваме темата :oops:)
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #328 -: Януари 16, 2008, 09:35:28 am »
Здравей,
при моята хидрутобация доктора ми назначи ПКК и микробиология, но според мен е индивидуално :)
От днес до петък мисля че няма как да стане микробиологично изследване :?
Успех ти желая :)
« Отговор #329 -: Януари 16, 2008, 18:32:19 pm »
Здравей,
при моята хидрутобация доктора ми назначи ПКК и микробиология, но според мен е индивидуално :)
От днес до петък мисля че няма как да стане микробиологично изследване :?
Успех ти желая :)
няма как да стане до петък резултата;накрая ходих и при док днес,но ми каза че е достатъчно само ПКК+СУЕ,разпита ме за симптоми и от кога ми е последната МБ(беше от септември-чиста)!трябва да му се доверя...,доста момичета са правили само ПКК+СУЕ.. :?,обаче страха ми че нямам от този месец МБ си остава :oops:!немога да го преодолея,то направо вече граничи с параноя :lol: :lol: :lol:!
до няколко часа трябва да реша утре ли да ида или в пеък да я правя..после ще пиша задължително какъв е резутата :bighug: !още веднъж благодаря за отговорите :D
*
« Отговор #330 -: Януари 17, 2008, 14:17:14 pm »
Спокойно, щом доктора е преценил че всичко е ок, значи е, а и ти ако имаше някакви проблеми със сигурност щеше да имаш симптоми - течение, парене, сърбеж и т.н.
Успех утре :D
*
« Отговор #331 -: Януари 17, 2008, 15:40:24 pm »
 Здравей, katia13, и на мен д-р Владимиров ми каза само ПКК и СУЕ. Днес ходих до лабораторията да дам кръв. В началото на фвруари трябва да отида и за проходимостта на тръбите. Не се притеснявай, успех!
« Отговор #332 -: Януари 19, 2008, 12:29:36 pm »
здравейте момичета!благодаря на всички за отговорите,много ми помогнаха да се поуспокоя доколкото е възможно :lol:!мина хидротубацията,док беше много внимателен,не ме боля кой знае колко..представях си го много по-страшно..затова на всички на които предстои-НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ,не е болка за умиране :lol:,като малко-по-болезнен цикъл  :wink:
tinam,успех февруари месец,дано са хубави резултатите!!може и да се засечем,щото и аз ще ходя пак за нещо в началото на февруари :wink:
*

norma

• **
  • 88
  • обичайте се
« Отговор #333 -: Януари 25, 2008, 17:45:31 pm »
Здравеите момичета,бихте ли ми казалинякоя от вас популвала лие Въпросника за самооценка на Д-р Владимиров,намира се на саита му на посещение на центъра(първа визита)опитвам се да го попълня но не ми дава да се пише изобщо,..незнам защо,да не граша нещо.Бих искала да го попълня и  копирам .Мерси
*
« Отговор #334 -: Януари 25, 2008, 18:00:28 pm »
Първо си я дръпни и тогава я попълни!
*

norma

• **
  • 88
  • обичайте се
« Отговор #335 -: Януари 25, 2008, 18:06:26 pm »
да но и така не става
*
« Отговор #336 -: Януари 25, 2008, 18:09:24 pm »
опитай да го преобразиш в Уърд документ.Сега се сетих, че за да пишеш от компа на бланките, трябва да са в Уърд документ.Иначе разпечатваш непопълнени и ги попълваш на ръка.
*
« Отговор #337 -: Януари 25, 2008, 18:23:19 pm »
Здравей toni_21_I,
относно лекар за лапаро Владимиров ми препоръча 4 лекара, преди около 2 години. Един от тях беше Начев от МД Сф. Оказа се, че моя близка се е оперирала при него и тя също ми го препоръча. Аз съм доволна от него, резултата се вижда и в подписа  :wink:
Не е лошо да питаш и Владимиров, все пак ти е лекуващ.
Успех!!!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #338 -: Януари 26, 2008, 22:49:44 pm »
д-р Владимиров ми каза този  месец на 3 или 4 ден от МЦ да съм на преглед.Дойде ми в петък 25,01- вечерта и  в понеделник -28,01 е ясно че трябва да отида  ,но  за понеделник имам неотложни ангажименти в работата и няма да успея да пътувам-дали  да опитам да отсъствам или  да отида на преглед следващия  ден които се пада 5ти ден  на цикъла
следим една киста  и пия марвелон,но тя май не иска да  се повлияее :balk_144:
неудобно ми е да питам д-ра и да го притеснявам -особено да  му звъня за незначителни неща  в неделя
как смятате-да спазя ли деня  и опитам да убедя шефа  :phone:,че няма как и се налага  да отсъствам...което почти съм решила или  да отида на следващия :(

*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #339 -: Януари 27, 2008, 12:09:29 pm »
nimika опитай се да убедиш шефа да те пусне. Щом докторът е казал на 3-ти или 4-ти ден, значи е важно. Стискам палци и успех!