Здравейте, момичета! Имам проблем! Моля ви, помагайте!!!
Днес цял ден търся и чета всякаква информация по въпроса и вече ще се побъркам! Последният ми цикъл беше на 09.03.07 г. За четвърти път бях стимулирана с Клостилбегит. На 20.03 - 12-ти ден от цикъла бях на фоликулометрия - нямаше фоликули! Извикаха ме отново на 23.03 - 15-ти ден - имаше само един малък - 8 мм. Решихме да няма инсе. На 28.03 - 20-ти ден пуснах Е=101,6. До сега винаги съм имала изключително точен цикъл - 28 дни, с продължителност 4 дни. Единствения път, когато имах закъснение бях бременна. Сега не съм бременна. Вече съм на възраст - 38 години и се притеснявам дали не почвам критическата? Подадох документи за ин витро, дали ще го дочакам? През целия месец имах топли вълни, много ми се спеше, а сега от десет дни имам ПМС, а цикъл няма! Днес ми е 32-ден(закъснение от 4 дни)от цикъла, със силни болки в кръста и в яйчниците съм от 10 дни и ми се появи едно бяло течение(не съм имала от години). До колко дни най-много може да има закъснение на цикъла? Дали това се дължи на задържан фоликул или на липса на овулация? Дали да се обадя на док или това е маловажен въпрос? Извинявам се, че съм малко разпиляна в мислите си! Благодаря на всички, които ме изчетоха и на тези, които ще ми отговорят и дадат съвет!!! Моля ви, помагайте! Какво да правя?