0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Помощ: Липса на цикъл!!!
« Отговор #40 -: Април 13, 2007, 22:47:35 pm »
Мили момичета, благодаря на всички за отговорите и пожеланията!  :thankyousign:
Аdi, White, Juli4ka, Mmery, Osiana, Aаа, Kit kat, Evro -  :bighug: !
Не съм правила кръвен тест! Не ми се прави уринен тест, защото изненадата ще е лоша! В понеделник съм на лекар и след това ще пиша какъв е резултата. След това, ако се наложи ще пътувам пак към София. Желая на всички ви приятен уикенд и много късмет!  :crossfingers: :goodluck: :balk_21:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #41 -: Април 13, 2007, 23:16:40 pm »
 :bighug: :balk_21: :crossfingers: yahoo_17 :sunshine:
*
« Отговор #42 -: Април 13, 2007, 23:22:07 pm »
Аdi -  :hug2: !

*
« Отговор #43 -: Април 15, 2007, 18:24:24 pm »
Гушка, Осиана, успокойте се, ако можете! Ще се оправят нещата! Както стана ясно от една друга тема, моят цикъл го нямаше точно две години!!! И цъфна точно вчера. Най-вероятно е от стимулацията ви. Знаете, че  на всеки организъм лекарствата действат по различен начин.При мен не се разбра причината - яйчниците си почивали. И на мен поради възрастта една лекарка "предположи" ранен климакс! Лекарите проверяваха и отхвърляха различни предположения, като: хормонален дисбаланс, поликистозни яйчници, слапвания в кухината на матката.  Преди година и нещо, за да го предизвикат моя са ми давали различни хормонални, като последно 8 месеца пих Диане-35 и - нищо, никаква реакция. Въобще не споменавам колко отвара от билки изпих. Последната година имах всички признаци за цикъл, но процесът не стигаше до края. Най-странното, поне за мен, беше, че и хормоналното ниво беше наред. Аз си мислех, че няма такова чудо на природата като мен!? УСПОКОЙТЕ се, ако можете! Стискам палци!
*
« Отговор #44 -: Април 15, 2007, 18:58:47 pm »
Благодаря ти, DivaRoza!  :thankyousign:Хубаво е да се успокоим наистина, но ако можехме... Все си казвам, че няма да се притеснявам - каквото е имало да става, ще стане, но все пак... А и биологичният ми часовник вече неумолимо тиктака. Много важна за мен се оказа една мисъл, на която не вярвах, когато бях млада: "Ако не искаш, когато можеш, няма да можеш, когато искаш!" Благодаря за подкрепата на всички момичета!  :bighug:

*
« Отговор #45 -: Април 15, 2007, 19:20:44 pm »
Гушка, в момента си отчаяна повечко и затова ги говориш такива за биологичния часовник! Не забравяй, че не ние си настройваме този часовник и не ние го контролираме! Има сила над нас, която се грижи за тези неща! Нашите грижи са по-конкретни, като да се опиташ да се успокоиш (знам, че е трудно) и да си действаш по плана! Това е в твоите ръце! Останалото не го мисли! Каквото има да става (и добро, и лошо), ще стане независимо от нашите притеснения и тревоги! Горе главата!
*
« Отговор #46 -: Април 15, 2007, 19:26:32 pm »
DivaRoza -  :bighug: !

*

Ro6ko

• **
  • 94
  • Любовта ще спаси света.
« Отговор #47 -: Април 16, 2007, 14:44:49 pm »
Малко късно видях темата, дано са се оправили нещата при теб. При мен след инвитрото беше така- топли вълни, дори през нощта се събуждах цялата плувнала в пот и ми дойде с близо 80 дена закъснение. Това беше преди две години, сега отново си имам съвсем нормален цикъл, какъвто съм имала винаги.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #48 -: Април 16, 2007, 16:51:00 pm »
Я, още една сродна душа, а аз си мислих че само аз се потя, че и до днес след овуто!? /но по малко, в месеца с икси-то беше... абе по 3 пъти се преобличах/

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #49 -: Април 16, 2007, 17:10:13 pm »
evro, Ro6ko, що не казвате, бе, аз се чудя тука що не ми идва 41 дена. :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

adi

• 7710
« Отговор #50 -: Април 16, 2007, 21:56:27 pm »
Душка какво стана мила???? :)Как мина ????Какво каза док????
*
« Отговор #51 -: Април 16, 2007, 22:20:08 pm »
Аdi, благодаря за  съпричастността, миличка!  :balk_21: Преди малко писах в друга тема, но ще пиша и тук, в моята. Ходих днес на док. Случи се една много мила лекарка. Прегледа ме на видеозон. Каза, че ми е много малка матката и за жалост не виждала нищо вътре. Попита ме дали искам да предизвикаме менструация? Тя лично била против това. Появявала се фалшива менструация и в този цикъл стимулация не трябвало да се прави. След като я уверих, че няма да има такава, предложи на първо време да пробваме с едно дуфастонче - за 5 дни - 2 пъти по 1 таблетка. След спирането му, трябвало да ми дойде. Ако не - пак при нея. Аз обаче реших да изчакам още 2-3 дни и тогава да си купя дуфастон. По принцип през пролетта се случвали такива аномалии и при много по-млади жени. Това, разбира се не трябва да ме радва, но поне се успокоих, че вероятно не започвам критическата. ... Айде, че стана малко дълго...сори!  :bighug: :bighug: :bighug:

*

adi

• 7710
« Отговор #52 -: Април 16, 2007, 22:43:07 pm »
Я Душка ,каква критическа???!!!!!Да не съм чула повече такива мисли! :D
Скоро ще ти дойде,и всичко ще е наред! :DХубаво си решила ,изчакай 3-4 дена и ако не ти дойде вземи си Дуфастон.Успех мила! :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #53 -: Април 16, 2007, 23:24:09 pm »
 :thankyousign:, Ади!
 :blowingdust:

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #54 -: Април 17, 2007, 10:42:40 am »
Душче, всичко ще е наред, може и от смяната на сезоните да е. Обаче в какъв смисъл ти е малка матката, не разбрах? Имаш малка матка или няма бременност?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #55 -: Април 17, 2007, 11:22:34 am »
Осианка, и аз не разбрах точно, мила!?  :dontknow: Матките на нераждалите жени са си по-малки по принцип. До сега са ме гледали много лекари и никой не е казал, че имам малка матка. Мисля, че гинеколожката се надяваше, че това вече 40-дневно закъснение се дължи на бременност и за това каза така: "Много е малка матката и нищо не виждам вътре!" Е, така е, проблеми... Надявам се при теб нещата да се оправят по-бързо! Желая ти успех!  :goodluck: :bighug:  :balk_21:

*
« Отговор #56 -: Април 18, 2007, 21:07:04 pm »
Благодаря на всички момичета, които се включиха в темата. Най-после на 41-вия ден ми дойде!!! С всички екстри, както си е винаги при мен. Без хапчета за предизвикване. Този месец мисля да си почина, за да се нормализират нещата и да събера малко сили. И от следващия цикъл - смело напред към крайната цел! Мислех да си чакам документите от ЗК за ин витрото и да събирам парички, но като чувам, че момичетата много преди мен не са одобрени още, взех да се отчайвам. Дали да не пробвам с още една-две инсеминации?! .... Желая успех на всички! Много късмет и вяра! Все някога и на нашата улица ще изгрее слънце! Дано да е колкото се може по-скоро!  :bighug: :goodluck:

*

adi

• 7710
« Отговор #57 -: Април 18, 2007, 21:10:20 pm »
Душка миличка,радвам се че всичко е наред!!!! :DВобще не се отчайвай!!!!Ще те одобрят!Нещата малко по малко ,ще се наредят!Вярвам ,че много скоро ще изгрее слънце ,точно на твоя улица!!!!!! :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #58 -: Април 18, 2007, 21:15:20 pm »
Душка,  :balk_21:
*
« Отговор #59 -: Април 18, 2007, 23:20:28 pm »
Adi, благодаря ти, миличка!  :thankyousign: Дано си права! Дано и нашия ред дойде някога, че взех да се отчайвам вече!  :blowingdust:
Galli -  :balk_21:  :hug2:!