0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Излъгана от Торакс
« -: Април 09, 2007, 14:28:32 pm »
Искам да изразя своето огромно разочарование от рецепционистките в клиника Торакс в Пловдив. Обаждам се миналата седмица по телефона и питам дали мога да пусна кръвен бета ЧХГ тест в събота (07.04.2007.). Казват, че може. Напомних, че е Великден и пак попитах дали ще може. Можело - щяло да има лаборантка от 8 сутринта до 8 вечерта. Добре. Тъй като не съм от Пловдив, в събота по обяд тръгнахме за там. Когато пристигнахме в Торакс се оказа, че лаборантката била на повикване и трябвало да и се платят транспортните разходи, за да дойде да ми направи тест (за това не бях предупредена по телефона, но естествено приех). След минута ни казаха, че тестът щял да излезе в понеделник. И за това не ми беше казано по телефона. Отказах да давам кръв. Почувствах се излъгана и безпомощна. Всеки път, когато отидем там се изнервям.   
Все за нещо тези от рецепцията ме ядосват. Толкова са бавни, мудни и тъпи до безумие, че ми се повдига. Д-р Даскалов и д-р Даскалова са много добри специалисти, както и д-р Чокова, но дали си заслужава нервите! За мен тази клиника е загинала без тези доктори.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Излъгана от Торакс
« Отговор #1 -: Април 09, 2007, 14:35:42 pm »
Цитат
Д-р Даскалов и д-р Даскалова са много добри специалисти, както и д-р Чокова
аз съм на същото мнение, бих добавила и д-р Дечев!

Цитат
Все за нещо тези от рецепцията ме ядосват.
и тук съм на същото мнение, за съжаление.

п.п. Жалко че се е получило така. Можеше да попиташ в лаб. Писанец, те работят и в неделя.
« Последна редакция: Април 09, 2007, 14:38:42 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Излъгана от Торакс
« Отговор #2 -: Април 12, 2007, 11:38:31 am »
Ох мила, нали знаеш поговорката за царя и пъдаря :( Много често става така - хората, които са най-важни и способни (в сл. д-р Даскалов и д-р Даскалова) са отзивчиви и уважителни, а разни там рецепционистки, чиято работа е ДА ОБСЛУЖВАТ пациентите, да бъдат УЧТИВИ и да ДАВАТ ИНФОРМАЦИЯ, се правят на голямата работа. Не знам това някакво надуто самочувствие ли е, или пък комплекс за малоценност? Но факт е, че спокойно могат да ти скапят деня и дори, ако прекалят с глупосите, да те накарат да се завъртиш и да се махнеш. Толкова съм намразила това пренебрежително отношение  :(