0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Фраксипарин ...как?
« Отговор #40 -: Април 17, 2007, 20:09:26 pm »
Да и доктора тка ми каза, може би е от вътрешни хемороиди, които са като язва, която започва да кърви от Фраксипарина. Такъв извод аз си направих като прочетох още няколко пъти листовката.  :oops:

*
« Отговор #41 -: Април 18, 2007, 17:39:52 pm »
Много ти съчувствам,миличка :hug2:
Ама иди непременно на лекар и веднага пиши какво  става!!!!!
« Отговор #42 -: Април 18, 2007, 19:44:59 pm »
Хм, ако продължава иди на гастроентеролог.
Май верният доктор е хирург, имам неприятен опит - подобен, прави се туширане, гадно си е :(

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #43 -: Април 18, 2007, 21:00:43 pm »
Ами гинеколога ми каза да отида на Гастроентеролог, обаче вчера и днес съм добре.

« Отговор #44 -: Април 18, 2007, 21:32:23 pm »
Това да се чува, Зинка :bighug:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #45 -: Април 19, 2007, 14:24:24 pm »
Ами гинеколога ми каза да отида на Гастроентеролог, обаче вчера и днес съм добре.
Чудесно е,че си добре,ама щом и док ти е казал-иди на един добър гастроентеролог да ти
пусне изследвания да си спокойна!Той ще прецени по-добре дали има нещо,или не!
*
« Отговор #46 -: Юни 13, 2007, 11:03:12 am »
изкам да попитам нещо за фраксипарина
слагам си го от месец в корема и преди 1-2 дни забелязах, че са ми се образували някакви твърдини, не мога да го обясня точно, просто на местата където си го слагам е станало по-твърдо на пипане и леко натискане. на едно място даже е като подкожна пъпка примерно.
имате ли идея от какво се получава? и трябва ли да предприема някакви мерки?

*
« Отговор #47 -: Юни 13, 2007, 11:38:56 am »
изкам да попитам нещо за фраксипарина
слагам си го от месец в корема и преди 1-2 дни забелязах, че са ми се образували някакви твърдини, не мога да го обясня точно, просто на местата където си го слагам е станало по-твърдо на пипане и леко натискане. на едно място даже е като подкожна пъпка примерно.
имате ли идея от какво се получава? и трябва ли да предприема някакви мерки?

Пипи и на мен ми се получи така след горе-долу 1 месец поставяне. После взе да ме сърби и се зачервиха местата. Започнахме да го бием в ръцете и пак същото, оказа се, че правя алергия и след консултция с доц. Конова и д-р Стаменов се върнах на аспирина. Твърдините може да са се получили от това, че го слагаш на едно и също място. Опитай с компрес от реванол може да ги разнесе, но почне ли смъдене това е индикация за алергия. Успех!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #48 -: Юни 13, 2007, 11:54:36 am »
Мерси Роби!
мен засега не ме сърби и не е червено, само на пипане се усеща твърдо. ще пробваме да го бием по-встрани. то всъщност колко по-встрани може? сега сме около пъпа.

*
« Отговор #49 -: Юни 13, 2007, 12:06:30 pm »
Мерси Роби!
мен засега не ме сърби и не е червено, само на пипане се усеща твърдо. ще пробваме да го бием по-встрани. то всъщност колко по-встрани може? сега сме около пъпа.

Ами ние го биехме от двете страни на пъпа, където може да се "хване" кожа (защото като се опъне коремчето става все по-трудно  :lol:). Може да опитате да редувате с ръцете (горе отзад в меката част) малко повече боли, но ще облекчиш корема докато се разнесат твърдините.
*
« Отговор #50 -: Юни 13, 2007, 14:39:22 pm »
Мен си ми се поду и си ме сърби още от самото начало,ама...това е положението.
*
« Отговор #51 -: Юни 13, 2007, 16:34:35 pm »
Ле, трябва да кажеш на лекаря, който ти го е предписал. Организма ти реагира, а алергия по време на бременност съвсем не е хубаво, могат да намерят някакъв заместител в зависимост от твоя проблем. Успех!
*
« Отговор #52 -: Юни 13, 2007, 16:40:36 pm »
Мерси Роби!

Ами ние го биехме от двете страни на пъпа, където може да се "хване" кожа (защото като се опъне коремчето става все по-трудно  :lol:). Може да опитате да редувате с ръцете (горе отзад в меката част) малко повече боли, но ще облекчиш корема докато се разнесат твърдините.

не знам къде точно в ръката, да не объркам нещо...
ще пробвам по-встрани на корема, имам си кожа дето може да се хваща :)

*
« Отговор #53 -: Юни 13, 2007, 21:30:35 pm »
Ле, трябва да кажеш на лекаря, който ти го е предписал. Организма ти реагира, а алергия по време на бременност съвсем не е хубаво, могат да намерят някакъв заместител в зависимост от твоя проблем. Успех!

Ама това алергия ли се води???
Аз имах предвид,че ми се образуваха буци по корема,а Владимиров ми каза,че това е нормално :ask:
*
« Отговор #54 -: Юни 13, 2007, 21:57:52 pm »
на мен ми го поставяше мъжа ми,в ръката като вадеше въздуха.ръцете ми станаха целите в синини и надебеляха.
*
« Отговор #55 -: Юни 14, 2007, 10:27:50 am »

Ама това алергия ли се води???
Аз имах предвид,че ми се образуваха буци по корема,а Владимиров ми каза,че това е нормално :ask:
Le, сърбенето и зачервяването са признаци за алергия. Буците си се появяват неизбежно.
*
« Отговор #56 -: Юни 14, 2007, 13:32:51 pm »
Ама на мен ми се зачервява само като го чеша.Ако не го чеша,не се зачервява...не знам,аз мислех,че всички ги сърби кожата. :oops:
« Отговор #57 -: Юни 14, 2007, 14:13:02 pm »
Момичета, аз слагам Фраксипарин от 8 дена. Буци още не са се появили, но на 2-3 места, точно където е боцнато са останали червено-сини точици.

Нормално ли е това или не сме усвоили техниката на поставяне?

Бием инжекциите около пъпа и не вадим въздуха от тях.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #58 -: Юни 14, 2007, 14:22:35 pm »
аз го вадя /въздуха/ и пак имам такива точици!  :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #59 -: Юни 14, 2007, 14:24:39 pm »
Буци още не са се появили, но на 2-3 места, точно където е боцнато са останали червено-сини точици.
И аз така, ама и порядъчни сини си имам.
Явно е до кожа. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери