0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Фраксипарин ...как?
« Отговор #60 -: Юни 14, 2007, 14:29:02 pm »
при мене проблема по-скоро е, че забравям от коя страна следва да се боцна  :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #61 -: Юни 14, 2007, 14:29:34 pm »
при мене проблема по-скоро е, че забравям от коя страна следва да се боцна  :lol:
Значи си екстра. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #62 -: Юни 14, 2007, 14:36:06 pm »

хехе, от която има по-малко синки :)

както знаете, слагала съм фраксипарин 9 месеца - в ръцете. имах по едно време бучки, Мели каза да правя компрес с риванол, аз не правих, минаха си и така. от Фраксипарина синини съм имала само когато инжекцията е правена бързо и грубиянски - от мед.сестра. когато ми ги е правил мъжът ми, не съм имала проблем.
обаче, от Клексан правех страшни синини. уж е едно и също вещество, правилно ми ги поставяха, обаче синините се получаваха, факт.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #63 -: Юни 14, 2007, 14:47:15 pm »
синини ми се появяват понякога, ама после минават. точици също. мъжът ми твърди, щото той ми ги бие, че някои игли са по-тъпи и по-трудно влизат. тези ме и болят, а другите не.
иначе за въздуха - видях че е имало спор по-рано, на мен сестрите на д-р владимиров ми казаха че се изкарва въздуха. аз им споделих че в упътването пише да не се изкарва, те казаха, че това са глупости и ако искам да ме боли, да не си го изкарвам. е, ние го изкарваме.
благодаря ви за отговорите за буците, че нещо се бях притеснила :flower:

*
« Отговор #64 -: Юни 14, 2007, 14:47:23 pm »
от Фраксипарина синини съм имала само когато инжекцията е правена бързо и грубиянски - от мед.сестра. когато ми ги е правил мъжът ми, не съм имала проблем.
Най-нежният мъж ми ги слага, но не помага. :( Аз по начало много лесно правя синки.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #65 -: Юни 14, 2007, 15:04:00 pm »
Мацки , ми той фраксипарина поначало е препарат , който разрежда кръвта и като стане по-разредена капилярите пропускат , а от там и синките.
Аз поне така си го обяснявам.
А бучките са инфилтратчета от честото поставяне на инжекции.
Няма страшно , слагайте компресчета и ще минат. :D
« Отговор #66 -: Април 03, 2008, 16:16:02 pm »
Момичета имам желание сама да си поставям фраксипарина.
 Обземе треска и отворих една инжекция, само че май я бастисах  :(. Когато я отворих се счупи външното тяло, около самата инжекция. Одеве сестрата като ми я поставяше бях стресната и така и на съм сигурна дали и при нея се чупи?
Така ли трябва да бъде ?
*
« Отговор #67 -: Април 03, 2008, 18:27:38 pm »
Тити, нищо не трябва да се чупи. Хвърляй я и взимай следващата. Накрая се дърпа пластмасовата тръбичка, за да покриеш използваната игла. Да не би това да е станало?

Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #68 -: Април 04, 2008, 09:21:33 am »
Май точно тази тръбичка съм счупила..днес ще отида да се боцна под наблюдение на сестрите. Спор няма че ще я хвърля ако се окаже че съм я счупила и не може да се ползва.
Благодаря White :)
« Отговор #69 -: Април 04, 2008, 11:03:21 am »
 Тити , боцкаш се след инсе , нали ?
 Има ли момичета , които са били фракси без арт ?
 Успех ти желая!
« Отговор #70 -: Април 04, 2008, 11:16:38 am »
След инсе съм - да.
Нямам идея дали на други момичета им е предписвано без арт.
Четох, че е анти коаголант и се предписва при счупвания също, за разреждане на кръвта.
*
« Отговор #71 -: Април 04, 2008, 14:26:00 pm »

Аз съм на фракси без арт след + тест за бременност. Не знам дали това питаш обаче :oops:
« Отговор #72 -: Април 04, 2008, 17:59:24 pm »

Аз съм на фракси без арт след + тест за бременност. Не знам дали това питаш обаче :oops:
Четох някъде за фраксипарин след овулацията при самите опити по естествен път.Явно има отношение към имплантирането , както аспирин протект. Интерисува ме при какви стойности на имунологичните показатели се налага това ?
« Отговор #73 -: Април 04, 2008, 18:12:20 pm »
Аз съм с един мисед, и повишени НК клетки.
 Мисля, че фраксипарина е заради миседа, само че след него имам още 3 инсета след, които съм била само на утрогестан.
А иначе поставянето не трудно, аз бях изпаднала в шок и ужас, но успях и съм много горда със себе си :)
*
« Отговор #74 -: Април 04, 2008, 20:13:35 pm »
На мен също ми е изписан фраксипарин, а нямам арт, само стимулация.
« Отговор #75 -: Април 04, 2008, 20:15:08 pm »
На мен също ми е изписан фраксипарин, а нямам арт, само стимулация.

Ще разкажеш ли малко повече?
« Отговор #76 -: Май 24, 2008, 21:15:38 pm »
 Има ли момичета , които слагат фраксипарин преди положителния тест , т.е. след ову ?
« Отговор #77 -: Май 24, 2008, 21:29:08 pm »
слагам след ин витро, преди теста
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #78 -: Май 24, 2008, 21:34:37 pm »
Започнах го ден след пункцията.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #79 -: Май 27, 2008, 09:44:45 am »
Започнах с фраксипарина 1 ден след пункцията.Биеха ми го в ръката,и понякога в корема.Но ръцете така ми се втвърдиха и посиняха,че сестрите с голям зор поставяха инжекциите там.Дадох им почивка и продължих с корема.Доказа се ,че съм бременна ,но продължавах с него по препоръка на доктора.Докато в един момент(бях го ползвала над 35 дена) не направих алергична реакция-сърбежи,оттоци(дори и негърка можеше да ми завиди за плътните устни),обриви и го спрях от раз.Не знам защо не ми беше препоръчано да премина на аспирин протект,но това е друг въпрос.