0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНСЕМИНАЦИИ-Април и .............
« Отговор #20 -: Април 09, 2007, 23:19:00 pm »
Благодаря ви момичета!Утре е кръвният ми тест и дано този път да е положителен.Имам признаси и може би затова се надявам , само да не се окажат фал6иви.

Стискам палци за положителен резултат! Дано, дано да е станало!
« Отговор #21 -: Април 10, 2007, 08:16:14 am »
Ами да се включа и аз. Подготвям се за първа инсеминация, опитвам се да бъда спокойна :). Ако всичко върви както трябва, в началото на следващата седмица ще бъде и самата процедура. Дано всички да успеем, момичета!

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #22 -: Април 10, 2007, 08:54:25 am »
На всички момичета пожелавам успех и много положителни тестове  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #23 -: Април 10, 2007, 10:18:11 am »
Ами да се включа и аз. Подготвям се за първа инсеминация, опитвам се да бъда спокойна :). Ако всичко върви както трябва, в началото на следващата седмица ще бъде и самата процедура. Дано всички да успеем, момичета!
Успех дано е и последна  :crossfingers: :balk_602:.Това  с опитите да съм спокойна преди инсето при мен не се получи. Два дена преди процедурата устата ми беше в херпеси от привидното ми спокойствие. :balk_48: Е и моето беше първо и те разбирам  yahoo_17 :grouphug2:
« Отговор #24 -: Април 10, 2007, 10:47:53 am »
Марби, много ти благодаря за хубавото пожелание. А как стоят нещата при теб в момента :)

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*

татяна

« Отговор #25 -: Април 10, 2007, 14:10:27 pm »
И аз смятам да правя инсеминация през май месец при д-р Даскалов в Торакс Пловдив.
*
« Отговор #26 -: Април 10, 2007, 16:26:08 pm »
Марби, много ти благодаря за хубавото пожелание. А как стоят нещата при теб в момента :)
В най-дългото очакване,да дойде времето да си направя кръвния тест.Това е времето ,което минава най-бавно ,а при мен остава още поне една седмица.
*
« Отговор #27 -: Април 10, 2007, 17:02:56 pm »
Скъпи момичета, преди малко разбрах ме ,че кръвният ми тест е отрицателен. В момента в мен преливат наи-различни чувства тъи като този път бе6е 4 подред инсе и много се надявах ме , но уви така е писано.На 20.04 6те разговаря ме с доктора за следва6тата стъпка -IN VITRO.Много се надявам всички вие да успеете о6те от първият път,пожелавам ви го от сърце.Не искам да изпитвате това ,което ние го изпитвах ме след поредното инсе и поредниа кръвен тест.Но има надежда
о6те в нас.Всяко зло за добро са казали хората.Пожелавам успех и радост на всички ви. 
*
« Отговор #28 -: Април 10, 2007, 17:28:17 pm »
Ires, миличка, много съжалявам!  :sorry: :bighug:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #29 -: Април 10, 2007, 20:25:45 pm »
Ires,съжалявам миличка! :(
« Отговор #30 -: Април 10, 2007, 21:03:40 pm »
Съжалявам много :(
*
« Отговор #31 -: Април 10, 2007, 23:33:51 pm »
Много ви благодаря момичета,за това че сте сапричастни с мен.Едно не6то наистина разбрах,че когато сподели6 болката си с вас и когато види6,че са ти откликна ли това те успокоява малко и започва6 да мисли6 за следва6тата стъпка. :)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #32 -: Април 11, 2007, 07:24:42 am »
Много ви благодаря момичета,за това че сте сапричастни с мен.Едно не6то наистина разбрах,че когато сподели6 болката си с вас и когато види6,че са ти откликна ли това те успокоява малко и започва6 да мисли6 за следва6тата стъпка. :)
Естествено миличка ,че ще мислиш за следваща стъпка!Това ,което не ни убива,ни прави по-силни.Лично аз след второ неуспешно инсе ,направо се бях сринала :(,но небива така!Много е болезнено,.....надежди,разочарование,болка.........!
Почини си малко,събери нови сили и давай смело напред!Всички ще успеем,просто трябва да извървим своя път ,преди да стигнем до целта!Цунки! :bighug: :balk_21:
« Отговор #33 -: Април 11, 2007, 08:32:05 am »
Съжалявам миличка, знам как се чувстваш! Аз приключих първото инсе с отрицателен резултат. Манипулацията ми беше на Благовещение, а теста на Великден, но уви, всичките ми надежди рухнаха. Поплаках си порядъчно и сега за пореден път чакам гадната М. Трябва да бъдем силни и да гледаме напред с вяра, но е толкова трудно, когато сърцето ти сякаш спира от болката....
Прегръщам те и пожелавам на всички момичета ние да сме последните с лоши новини!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #34 -: Април 11, 2007, 14:15:21 pm »
Ires, съжалявам мила :bighug:

На всички останали , които чакат :bfp:, стискам палци.

На мен другата седмица ми предстои цветна снимка :?, надявам се да няма проблеми
и след това най-вероято първо инсе. Така че след месец, два и аз ще се запиша в групата ( милото ми, отсъства за няколко месеца, но  като се върне ще действаме :D)

Много късмет на всички :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #35 -: Април 12, 2007, 07:54:51 am »
Ires, съжалявам мила!
Лично аз много на инсета не се надявам, но си мисля, че има стъпки по които трябва да се мине. За това преди ин витро избрах 1-2 инсета да направя.
*
« Отговор #36 -: Април 12, 2007, 08:18:19 am »
когато се решихме на инсеминация седнах и гледах почти всички теми за около година назад.оказа се, че има много момичета забременели от първа инсеминация.така, че не е съвсем безсмислено!
*
« Отговор #37 -: Април 12, 2007, 10:53:21 am »
Здравейте и от мен,

съжалявам Ires - дано следващият път е успешен!

на мен също ми предстои инсеминация на естествен цикъл след около 10тина дни. В събота ще се видя с док да обсъдим подробностите. Може ли тези от вас които са минали по този път да споделят какви изследвания сте правили. Четох за момичета които са правили имунологични и генетични. Вие правихте ли?

« Отговор #38 -: Април 12, 2007, 11:00:11 am »
Ирес, съжелявам за отрицателния тест, на всички останали стискам палци да са положителни!
« Отговор #39 -: Април 12, 2007, 15:14:19 pm »
когато се решихме на инсеминация седнах и гледах почти всички теми за около година назад.оказа се, че има много момичета забременели от първа инсеминация.така, че не е съвсем безсмислено!
Да ти кажа и аз това правя от известно време, но статистиката ми е обратна на твоята.
Искренно се надявам да си права :)