0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
киста 46mm-50mm какво да правя
« -: Април 04, 2007, 00:44:34 am »
otkriha mi kista 46-50mm,iavno e dosta otdavna,no prednia ginekolog ne ia e vidial taka mislia,zashtoto e v liavo i nazad.izpisaha mi orgametril 10 dni po 1 tabletka,no kakvto sam karak niama da se mahne,a doktora kaza che ako ne se mahne operatsia.niakoi ima li podoben sluchai i neshto za operatsiata.blagodaria vi predvaritelno.ot Staera Zagpra sam

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Април 04, 2007, 08:18:51 am от Lali »
*
Re: киста 46mm-50mm какво да правя
« Отговор #1 -: Април 04, 2007, 07:43:31 am »
използвай кредор, за да пишеш на кирилица, така ще ти отговарят повече хора.
аз имах 2 кисти 36мм и 42 мм, изчезнаха на 2рия месец след като започнах 'регулон'.майка ми имаше 55 мм киста и пак от 'регулон' се махна.
за сега следвай съветите на докрора си.
« Последна редакция: Април 04, 2007, 08:19:49 am от Lali »
*
Re: kista 46mm-50mm kakvo da pravia
« Отговор #2 -: Април 04, 2007, 08:19:29 am »
llullu, не се шашкай предварително, няма смисъл! Възможно е предният гинеколог да не я е видял, защото просто я е нямало. Също толкова възможно е да се махне още с първите дни на новия цикъл! Изчакай контролния преглед и тогава му мисли.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #3 -: Април 04, 2007, 11:46:35 am »
Изпий си Оргаметрила и на 3-4 ден от цикъла отиди на контролен преглед. Ако кистата е фоликулярна най-вероятно ще се е спукала или резорбирала. Ако стои същия размер или нараства потърси и второ мнение, за да се определи със сигурност вида на кистата и необходимото лечение. Случайно ли я откриха или имаше оплаквания?
Моята киста беше 7/8 см, спука се сама без усложнения и на 2 ден от цикъла вече я нямаше.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #4 -: Април 04, 2007, 13:28:13 pm »
sluchaino ia otkriha na pregled,inache ne sam imala oplakvania,poniakoga me boleshe v liavo no mnogo riadko.blagodaria vi za savetite.tova REGULON protivozachatachno li e?

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Април 05, 2007, 08:43:53 am от Lali »
« Отговор #5 -: Април 04, 2007, 13:35:00 pm »
sluchaino ia otkriha na pregled,inache ne sam imala oplakvania,poniakoga me boleshe v liavo no mnogo riadko.blagodaria vi za savetite.tova REGULON protivozachatachno li e?
Да,Регулон е противозачатъчно.В момента  аз също го пия за киста,разбира се изписано от лекар.Ако не се махне и от него ще се наложи лапароскопия......Не се притеснявай,не си сама в борбата с гадните кисти!
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.