0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: И моето лапаро мина.
« Отговор #60 -: Април 25, 2007, 16:12:44 pm »
Здравейте и от мен ! :hello2: И аз правих лапаро (диагостично-оперативна)на 01.03.07 в Шейново-поликистозни яйчници.По време на операцията обаче са установили леко уголемени яйчници, срастнал десен яйчник с дясна тръба, ляв- с лява (всичко това поради прекарана инфекция много отдавна), фенестрирани са, а тръбите са напълно проходими. Та си мислех за това, че казват, че вероятността да забременееш е по-голяма след лапаро първите 2-3 до 6 месеца.Аз съм вече след 2 цикъл и резултат няма.Не сме си правили още никакви изследвания, мислим да изчакаме още малко и тогава.Меря БТ, но още не разбирам много от нея (задавам въпроси в друга тема).Остава да се надявам, да се моля и за мен и за вас, пък каквото стане!
  Успех на всички от сърце !!!!!!! И ние ще бъдем МАМИ !!!!!!!!!!!!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #61 -: Април 25, 2007, 21:30:09 pm »
е на МЦ не се препоръчва сек,има опасност от инфекции
Здравей!Вчера си взех епикризата от Селена,пише,че двете тръби са пропускливи и че са фенистрирали и 2-та яйчника,и че едната тръба е ЛЕКО възпалена,а доктор Минев това не ми го каза,каза,че тръбите пропускат и това е.Сериозно ли е много това възпаление?За да не ми каже?

Обади се на д-р Минев и го питай!все пак той е лекаря който ти направи лапаро и трябва него да питаш.Обикновенно при въспаление често се прилага антибиотично лечение и физиотерапия ,....но това трябва лекар да прецени!
*

adi

• 7710
« Отговор #62 -: Април 25, 2007, 21:49:44 pm »
Здравейте и от мен ! :hello2: И аз правих лапаро (диагостично-оперативна)на 01.03.07 в Шейново-поликистозни яйчници.По време на операцията обаче са установили леко уголемени яйчници, срастнал десен яйчник с дясна тръба, ляв- с лява (всичко това поради прекарана инфекция много отдавна), фенестрирани са, а тръбите са напълно проходими. Та си мислех за това, че казват, че вероятността да забременееш е по-голяма след лапаро първите 2-3 до 6 месеца.Аз съм вече след 2 цикъл и резултат няма.Не сме си правили още никакви изследвания, мислим да изчакаме още малко и тогава.Меря БТ, но още не разбирам много от нея (задавам въпроси в друга тема).Остава да се надявам, да се моля и за мен и за вас, пък каквото стане!
  Успех на всички от сърце !!!!!!! И ние ще бъдем МАМИ !!!!!!!!!!!!
мила Анна ,първите 6-7 месеца след лапаро шансовете за успех са най-големи!!!Това че нестана за 1-2 месеца  ,неозначава че на 3-4 месец няма да стане. :D
« Отговор #63 -: Април 26, 2007, 12:19:10 pm »

[/quote]мила Анна ,първите 6-7 месеца след лапаро шансовете за успех са най-големи!!!Това че нестана за 1-2 месеца  ,неозначава че на 3-4 месец няма да стане. :D
О, АДИ , толкова ти благодаря ! Всяка една от нас иска да чува такива думи, защото сме наясно колко сме вманиячени.Ако и този месец не стане, ще си купя тестове за овулация, ще меря по-сериозно БТ и ПЪЛЕН НАПРЕД !!!Аз съм оптимист и нека заразя всички с моя оптимизъм ! Целувки !

*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #64 -: Април 26, 2007, 12:53:03 pm »
извинявам се за тъпия въпрос, но какво значи :

"Ляв яйчник -склеротичен с размери 25/15мм"...
по-точно, какво значи склеротичен ?

поздравления Ади !!!
« Отговор #65 -: Април 26, 2007, 19:43:17 pm »
Здравей, Adi!!! Аз съм - тъжната. Много БЛАГОДАРЯ за твоя отговор от 23.04.07г. Ти си първата, която ми казва, че след фелестрация на яйчниците те могат да се стимулират. От къде знаеш това - чела ли си го някъде, някой лекар ли ти го каза?
Много искам да знам какво да правя, затова се обръщам към всички момичета с подобен проблем като моя - поликистозни яйчници (които са били фелестрирани по време на лапароскопия) съчетани с две ендометриозни огнища (лекарят, направил лапарото каза, че са били по-малки от 5 мм и затова са били изгорени; според него няма нужда да пия хапчета или да ми се бият инжекции). Моля ви за съвет - КАКВО ДА ПРАВЯ, за да се справя с този проблем? Вие какво правите, къде ходите (при кои лекари), доволни ли сте от тях, какво ви предписват те?
 Много ви благодаря! Дано и на нашата улица изгрее едно малко слънчице!
*

adi

• 7710
« Отговор #66 -: Април 26, 2007, 21:06:32 pm »
Здравей, Adi!!! Аз съм - тъжната. Много БЛАГОДАРЯ за твоя отговор от 23.04.07г. Ти си първата, която ми казва, че след фелестрация на яйчниците те могат да се стимулират. От къде знаеш това - чела ли си го някъде, някой лекар ли ти го каза?
Много искам да знам какво да правя, затова се обръщам към всички момичета с подобен проблем като моя - поликистозни яйчници (които са били фелестрирани по време на лапароскопия) съчетани с две ендометриозни огнища (лекарят, направил лапарото каза, че са били по-малки от 5 мм и затова са били изгорени; според него няма нужда да пия хапчета или да ми се бият инжекции). Моля ви за съвет - КАКВО ДА ПРАВЯ, за да се справя с този проблем? Вие какво правите, къде ходите (при кои лекари), доволни ли сте от тях, какво ви предписват те?
Кой ти е казал,че фенестрираните яйчници немогат да се стимулират????? 8O
Могат да се стимулират,но не винаги реагират добре.Най-добре обърни се към добър специалист по стерилитет с който да се консултираш!
*
« Отговор #67 -: Април 27, 2007, 10:18:28 am »
Могат да се стимулират,но не винаги реагират добре.Най-добре обърни се към добър специалист по стерилитет с който да се консултираш!
добре де,защо тогава изобщо ги фенистрират яйчниците.....ох вече започвам да съжелявам.... :(
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #68 -: Април 27, 2007, 10:44:27 am »
добре де,защо тогава изобщо ги фенистрират яйчниците.....ох вече започвам да съжелявам.... :(
Току що разговарях с д-р Минев,каза ми,че от старо възпаление тръбата се е видоизменила,но пропуска нормално,сега вече съм по-спокойна :)Дано вече всичко е наред,пожелавам го на всички!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

adi

• 7710
« Отговор #69 -: Април 27, 2007, 20:47:20 pm »

[/quote]
Няма смисъл да съжаляваш!Това неозначава че ако се наложи стимулация ,твоите яйчници няма да реагират добре.
Може и вобще да не ти се налага и стимулация! :D
Успех!!!! :D :D :D
*
« Отговор #70 -: Април 27, 2007, 23:31:11 pm »

Няма смисъл да съжаляваш!Това неозначава че ако се наложи стимулация ,твоите яйчници няма да реагират добре.
Може и вобще да не ти се налага и стимулация! :D
Успех!!!! :D :D :D
[/quote]
благодаря!и на теб успех,а би ли ми казала нещо за д-р Минев,от колко време ходиш при него
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

adi

• 7710
« Отговор #71 -: Април 28, 2007, 07:18:44 am »
По принцип неходя при него!При д-р Минев, реших само да си да си направя лапаро,добър е като хирург.
*
« Отговор #72 -: Април 28, 2007, 13:05:29 pm »
По принцип неходя при него!При д-р Минев, реших само да си да си направя лапаро,добър е като хирург.
така ли? :(А кой лекар посещаваш в Пловдив?На мен уж Минев ми го препоръчаха....
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #73 -: Април 28, 2007, 20:19:05 pm »
така ли? :(А кой лекар посещаваш в Пловдив?На мен уж Минев ми го препоръчаха....
искам да те питам,на теб след операцията изтичаше ли ти синя или зелена течност,4е съм 4ела 4е на пове4ето моми4ета им те4е нъаколко дена след лапарото(от контрастната те4ност),защото при мен нямаше такова нещо,дали са ми проверили тръбите?а в епикризата пише 4е и двете тръби пропускат
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

adi

• 7710
« Отговор #74 -: Април 28, 2007, 20:49:16 pm »

искам да те питам,на теб след операцията изтичаше ли ти синя или зелена течност,4е съм 4ела 4е на пове4ето моми4ета им те4е нъаколко дена след лапарото(от контрастната те4ност),защото при мен нямаше такова нещо,дали са ми проверили тръбите?а в епикризата пише 4е и двете тръби пропускат
след лапаро имах леко зацапване 5 дена (по скоро като лек цикъл)
След като ти пише че са проверени тръбите,значи са проверени :)
*
« Отговор #75 -: Април 28, 2007, 21:18:11 pm »

след лапаро имах леко зацапване 5 дена (по скоро като лек цикъл)
След като ти пише че са проверени тръбите,значи са проверени :)
да и аз имах и доктора ми каза,4е това е първия ми цикъл.а ти при кой лекар ходиш
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

« Отговор #76 -: Май 01, 2007, 22:30:03 pm »
Мила Ади много се радвам за теб , надявам се ,
че скоро ще ни зарадваш още повече с най - прекрасното нещо на света да станеш мама.
Пожелаван ти го от сърце  :D