0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: И моето лапаро мина.
« Отговор #40 -: Април 10, 2007, 08:46:14 am »
Да, проследихме фоликула в същия цикъл, 10 дни след лапаро-то - много се надявах, може би защото лекаря каза че не вижда причина вече да не се получи...да, ама не се получи този път.

Благодаря за стиснатите палци :) ще ги връщам :)
Странно,аз пък разбрах че в месеца когато правиш лапаро не се правят опити и почваш след като ти дойде М.(поради голям риск от спонтанен аборт)
Как то и да е :)
Успех мила!!!!Желая ти от цялото си сърце,много скоро да се преместиш в друга тема!!!!!При момичета с големи коремчета! :D
*
« Отговор #41 -: Април 10, 2007, 09:50:11 am »
Ами...може и така да е...док ми каза да бебеправим и да вземам утрогестан...всяко зло за добро обаче...сега ще се пробвам да се чуя с него да видим какво ще правим този месец...
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #42 -: Април 10, 2007, 23:28:13 pm »
Ади, :sunshine: слънчево момиче!

Крачката е напрвена!
Новините страхотни!

Ще се случи!Късмет!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #43 -: Април 10, 2007, 23:29:40 pm »
Ади, браво!Успех!!!
*

adi

• 7710
« Отговор #44 -: Април 11, 2007, 07:12:40 am »
mishanta,Danidan  БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!! :bighug: :balk_21:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #45 -: Април 11, 2007, 07:47:21 am »
Малко късничко, но и аз да те поздравя за прекрасният резултат.
Дано много скоро има още по-добра новина  :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

neseriozna_27

« Отговор #46 -: Април 19, 2007, 13:35:22 pm »
здравей!Аз утре ще правя оперативна лапароскопия в Селена!Доволна ли си?Какво ти правиха на теб?А телевизор има ли в стаите?Благодаря предварително!
*

adi

• 7710
« Отговор #47 -: Април 19, 2007, 22:29:34 pm »
здравей!Аз утре ще правя оперативна лапароскопия в Селена!Доволна ли си?Какво ти правиха на теб?А телевизор има ли в стаите?Благодаря предварително!
Да ,доволна съм! :DКлиника е нова,хубаво обзаведена.Сестрите и лекарите са мили и внимателни.Всяка стая е с самостоятелен сан.възел,с телевизор. :DУспех!!!!
*
« Отговор #48 -: Април 21, 2007, 21:05:51 pm »
Да ,доволна съм! :DКлиника е нова,хубаво обзаведена.Сестрите и лекарите са мили и внимателни.Всяка стая е с самостоятелен сан.възел,с телевизор. :DУспех!!!!
здравей,вече съм си вкъщи,всичко мина мн добре,само гладът не ми хареса :lol:Твоята оперативна ли беше,аз съм при Минев,ти?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

adi

• 7710
« Отговор #49 -: Април 22, 2007, 08:38:51 am »
Мен също ме оперира д-р Минев.Радвам се че всичко мина добре. :DКакъв е резултата от лапаро???
*
« Отговор #50 -: Април 22, 2007, 08:46:41 am »
Мен също ме оперира д-р Минев.Радвам се че всичко мина добре. :DКакъв е резултата от лапаро???
два поликистозни яйчника,надуп4ил ги е,тръбите са ми напълно проходими.тази сутрин имах слабо кървене,като менструация,все едно ми идва,това нормално ли е?и това менструация ли е или от операцията?след твоето лапаро овулация имаше ли,ти за какво всъщност го прави?а ти имаше ли болки в раменете и врата,аз съм цялата схваната?
« Последна редакция: Април 22, 2007, 08:48:38 am от avi25 »
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

adi

• 7710
« Отговор #51 -: Април 22, 2007, 09:04:00 am »
Кървенето е нормално. :DПри мен така ми зацапваше 5-6 дена.Не е менструално кървене.За болки в раменете и врата ....да бях много схваната :lol: :lol:,неможах да си поема дълбоко въздух ,ребрата ми бяха като счупени :lol:......но всичко до няколко дена отзвуча ,бързо се въстанових! :D

Вначало на темата съм описала резултат от лапаро.радвам се че при теб всичко е наред,Дай Боже много скоро да се похвалиш с положителен резултат! :D
*
« Отговор #52 -: Април 22, 2007, 09:22:34 am »
Кървенето е нормално. :DПри мен така ми зацапваше 5-6 дена.Не е менструално кървене.За болки в раменете и врата ....да бях много схваната :lol: :lol:,неможах да си поема дълбоко въздух ,ребрата ми бяха като счупени :lol:......но всичко до няколко дена отзвуча ,бързо се въстанових! :D

Вначало на темата съм описала резултат от лапаро.радвам се че при теб всичко е наред,Дай Боже много скоро да се похвалиш с положителен резултат! :D
да,и при мен е същото,всичко ме боли,благодаря за отговора :D
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #53 -: Април 22, 2007, 12:21:05 pm »
Ади миличка много се радвам, че резултата е добър и ти пожелавам в най-скоро време да има резултат preggo. Не съм прочела цялата тема и ако вече си казала се извинявам, но каква беше лапароскопията диагностична или е имало и оперативна намеса? Стискам ти палци всичко да е наред. :bighug: :balk_21:
*

adi

• 7710
« Отговор #54 -: Април 22, 2007, 13:13:37 pm »
НАХА  миличка ,много ти благодаря за прекрасните пожелания!!!!Да ти се върща !!!! :lol: :lol: :lol:Трябваше да е оперативна,(целта беше да се провери за ендометриоза,да се премахнат сраствания и да се отпуши тръбата),но се оказа че няма никакви сраствания,тръбите са проходими ,няма ендометриоза(фенестрация предварително бях отказала).......така че мина диагностично. :D

*
« Отговор #55 -: Април 22, 2007, 15:29:55 pm »
НАХА  миличка ,много ти благодаря за прекрасните пожелания!!!!Да ти се върща !!!! :lol: :lol: :lol:Трябваше да е оперативна,(целта беше да се провери за ендометриоза,да се премахнат сраствания и да се отпуши тръбата),но се оказа че няма никакви сраствания,тръбите са проходими ,няма ендометриоза(фенестрация предварително бях отказала).......така че мина диагностично. :D

би ли ми казала,защо си отказала фенистрация,опасно ли е,че на мен то4но това ми правиха,имах тварда обвивка на яйчниците
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

adi

• 7710
« Отговор #56 -: Април 22, 2007, 20:03:22 pm »
Някои лекари ,например Александров ,отричат вече този метод.понякога такива яйчници трудно реагират на стимулация.Аз все пак си правя фоликули ,немисля че за сега имам нужда от фенестрация.това беше лично моя избор.
« Отговор #57 -: Април 23, 2007, 00:26:02 am »
Здравейте! И аз минах през лапароскопия през м.02.07 г. в „Майчин дом” в гр. София. Фелестрирали са яйчниците ми и са изгорили две ендометриозни огнища на лигавицата на кръста. Искам да ви попитам нещо:
1.   Възможно ли е да се стимулират яйчниците ми след като са били фелестрирани? Опасно ли е? Какво ви казаха лекарите на вас след фелестрацията?
2.   Не трябва ли да пия нещо заради ендометриозата – някакви хапета или да ми се бият инжекции? За по-сигурно, че съм напълно излекувана и като защитна мярка срещу повторна поява на ендометриозата?
3.   Преди лапароскопията МЦ ми беше 4-5 дни, като по средата имаше червена кръв. Вече трети цикъл след лапарото мензисът ми е много кратък – около 3 дни само, като кръвта е черна, последният път изобщо не се избистри до червена. Това много ме тревожи...Освен това преди лапароскопията не съм имала силни менструални болки. След лапарото започна много да ме боли кръста отзад и отпред яйчниците 1-2 дни преди М и в деня на самия мензис. Това нормално ли е ? При вас как е?
4.   След първия МЦ след лапарото LH теста отчете слаба втора черта т.е. има все пак някаква овулация. След втория МЦ LH тестът не отчете втора черта. Това ме тревожи – лапарото няма ли да помогне на овулацията?
5.   Възможно ли е да се прави секс по време на МЦ? Кое е за препоръчване – да се прави секс или да не се прави секс по време на МЦ?
БЛАГОДАРЯ ви много! Желая успех на всички
*

adi

• 7710
« Отговор #58 -: Април 23, 2007, 07:28:27 am »
1.да могат да се стимулират :D,не е опасно :D
2.мисля че е добре да се проведе лечение(золадекс или диферелинили  депо-провера),обсъди го с твоя лекар
3.за тези неща се консултирай с твоя лекар
4.ако са ти фенестрирани яйчниците,мисля че им трябва малко време
5.по време на МЦ не се препоръчва сек,има опасност от инфекции
*
« Отговор #59 -: Април 25, 2007, 13:27:10 pm »
1.да могат да се стимулират :D,не е опасно :D
2.мисля че е добре да се проведе лечение(золадекс или диферелинили  депо-провера),обсъди го с твоя лекар
3.за тези неща се консултирай с твоя лекар
4.ако са ти фенестрирани яйчниците,мисля че им трябва малко време
5.по време на МЦ не се препоръчва сек,има опасност от инфекции
Здравей!Вчера си взех епикризата от Селена,пише,че двете тръби са пропускливи и че са фенистрирали и 2-та яйчника,и че едната тръба е ЛЕКО възпалена,а доктор Минев това не ми го каза,каза,че тръбите пропускат и това е.Сериозно ли е много това възпаление?За да не ми каже?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!