Здравейте,момичета.Аз съм нова във форума ви,но чета понякога,когато имам нужда от информация.Пускам темата именно с тази цел-имам нужда от добър гинеколог-ендокринолог.Прегледах архива с търсачката,но ми излезе много малко информация.От нея се насочих към д-р Стаменов от клиника"Малинов",но той има свободен час за 15.9,което е доста напред във времето.Случаят ми е следният:на 29г съм,имам поликистозни яйчници,лекувани само с противозачатъчни.Около четири години имахме проблем със зачеването,но слава Богу се случи и имам момченце на 4г.Сега отново планирам бременност,но този път искам да подходя сериозно към проблема,защото не ми се чака отново толкова време.При последното си гинекологично посещение на 21.3. при прегледа със ултразвука се видяха множество малки кистички на яйчниците,след като от около 5-6г. хормоните ми се бяха нормализирали.Сега пак имам дисбаланс,пъпки по лицето и гърба,болки в яйчниците около овулация,кървене между две менструации при секс,засилване на окосмяването,което е тенденция от доста години.От последните хормонални иследвания преди бременността,резултатите бяха занижени стойности на LH+FSH ,което според няколко лекарите е наследствено и няма активно лечение,а само подобрение на състоянието.Надявам се да ми помогнете със съвет и информация.Благодаря и лек ден.