Има разлика между фотоепилацията и лазерната епилация.За сега,както разбирам,лазерната епилация е най-добрият,безболезнен,безвреден и дълготраен метод.
Най-рационален и ефективен метод на отстраняване на нежелателното окосмяване, според единодушното мнение на водещите европейски козметолози, се явява лазерната епилация. От 2001 г. на пазара на апаратната козметика се появиха фотоепилаторите, представляващи мощни лампи-светкавици, които не са лазери. Причината за създаването им е доста банална. Себестойността на фотоепилаторите е по-ниска, а конструкцията им е по-проста в сравнение с лазерната апаратура. В определен смисъл ефектът на епилация с помощта на лазерна апаратура и този с помощта на фотоепилатори са съпоставими. Но, поради широкия спектър на излъчване, въздействието на фотоепилаторите върху кожата е по-малко избирателно, отколкото при използване на лазерни епилатори. Това води до понижаване на ефективността на епилацията и увеличава вероятността от термични увреждания на кожата. Така, независимо от мощната пропаганда в полза на фотоепилаторите, предимствата на съвременната лазерна епилация са неоспорими и признати от всички водещи специалисти.
peroshinka това мила е рекламен трик всеки производител,вносител всеки които има интерес да предложи апарат или услуга-естествено ще предстви своето чудо за наи-хубаво.
Аз самата преди да започна се консултирах с козметици и лекари ,а също и с клиенти които са опитвали .Работя в тази сфера и докато се реша да го направя ,мрънках и разпитвах .Болка при мен няма,зависи много от това кои го прави с каква мощност е импулса и с какво поколение апарат го прави.Преди години бях направила възпаление на космения фоликул и го махнаха с лазер и покраи него няколко брадавици,е тогава вече имаше доста остра болка .Процедурите се извършват от лекари ,забравих и това да уточня
И още нещо не съм очаквала,че ще ги премахна напълно,косъма е много упорито нещо,но преди ходех на ел епилация 2 пъти седмично,защото защото растяха по различно време, сега ми се налага да правя фотоеп. на 40 дни и все повече се разрежда времето от едното посещение до следващото :)Това е от мен ,нямам за цел да агитирам никои ,просто споделям опита си скосмите ,а тои никак не е малък :lol:Успех
Сподели после твоите впечатления ако решиш да опиташ лазер,може пък да е по-ефикасно знам ли