Ей, момичета, много са ви хубави цветятя.
peti_pati, за пореден път се убеждавам, че имаш вкус. И живите ти цветя и сушените са супер. Би ли казала с какво ги оцветяваш.
alkata, твойте не отстъпват въобще на другите, хич и не си мисли. Толкова цветна красота на едно място............ А и да ти кажа твоя петльов гребен така ми взе акъла, че онзи ден си намерих разсад и си взех 5 коренчета. Купих само толкова, защото е само червен, нямаха от другите цветове, но като за начало и това стига. Само се притеснявам да не би да им е късно.
Фанта, ма и ти имаш много красиви цветя, браво. До сега не съм знаела, че на това цвете дето му пусна снимка се казва семейно щастие. А имаш един кактус, дето цъфти червено, това от кога дебна да си намеря, направо не е истина, много ми харесва. Някога го имахме, като голямо е разкошно.
Ози, душата, с тез красоти ще вкараш някой в болница. Вчера седя и си мисля, дали да не почна да си събирам пари от сега, та като си дойдеш да разполагам вече с капитал, че като се знам, от всичко искам. То човек може ли да избере едно и да пренебрегне друго.
Браво, момичета, направо сте страхотни и вие и цветята ви.
Цунки.