0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Моята Градинка
« Отговор #960 -: Юни 21, 2007, 16:39:13 pm »
Аййй, на какво заприлича темата ми?! :? :lol:

Мари, петуниите не се поливат често, когато поизсъхне почвата, тогава, и не се давят във вода, освен това само отдолу се полива, да не се мокрят листата, щото се чувствителни към вода, роса и слана.
Точно за това тази петуния дето не я поливаш често, е добре. :wink:

Georgeel, внимавай с ножицата, не всички цветя и не как да е се режат...

Lan, за мухоловката ще се интересувам и ще ти кажа...

За тагетисите, какво да кажа, аз бях споменала вече как ги гледам...

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #961 -: Юни 21, 2007, 16:45:10 pm »
Да, знам го това за петуниите. Аз даже тях ги поливам през поливка, спрямо другите, ама найсе.
*
« Отговор #962 -: Юни 21, 2007, 16:52:10 pm »

E-e-х Оси, къде да се лутаме сега в 50 страници тема ... :wink:
*
« Отговор #963 -: Юни 21, 2007, 17:54:17 pm »
Много съм доволна, че темата започна да придобива по-реалистични и постижими за неспециалистите измерения!  :D Преди доста се подтисках от перфектното изящество на цветята ви и от непостижимата компетентност на Осиана!  :D Сега вече се чувствам в свои води и някак си доволна от живота!
Баракудка, "гордата осанка" нещо ти се е привидяла?!  :D Приличат на пияни казачета, разлюлени от вятъра. Чудят се горките на коя страна да се строполят окончателно.
Мари сега ще обиколи и съседките си да им снима грозните китки, та дано догони грозното мушкато при номинациите в тази категория!  :D Мисля, че я разкрихме и вече снимките и не се зачитат за истински, защото нейните снимки са първите, които показваше, онези хубавите!  :D Това е положението!
*
« Отговор #964 -: Юни 21, 2007, 18:15:31 pm »
 Роузи :bighug: :balk_21:
*

Osiana

• 4888
« Отговор #965 -: Юни 21, 2007, 18:17:51 pm »
Много съм доволна, че темата започна да придобива по-реалистични и постижими за неспециалистите измерения!  :D Преди доста се подтисках от перфектното изящество на цветята ви и от непостижимата компетентност на Осиана!  :D Сега вече се чувствам в свои води и някак си доволна от живота!

Какви са тези приказки сега?
Не искам изобщо никого да комплексирам, а само да помагам с каквото знам за цветята. И далеч не съм перфектна цветарка. Много имам още да се уча, просто аз много бързо попивам знания.
Не искам да се чувства някой неловко или неудобно затова че цветето му не е чак толкова хубаво като моето. Моля ви, имате толкова хубави цветя.
Взе да ми става неудобно..... :oops:

А пък ти Дива Роза, съм сигурна че можеш да се справиш с едни мушката, просто не си се заела с това.

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*
« Отговор #966 -: Юни 21, 2007, 18:23:11 pm »
Ти продължавай да ни показваш твоите цветенца и давай съвети, пък да знаеш, че не виждаме когато се изчервяваш.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #967 -: Юни 21, 2007, 18:24:31 pm »
Голям сладур си ти Мари. :lol:

*
« Отговор #968 -: Юни 21, 2007, 18:55:05 pm »
Ози, абе, шегичка,бе!  :D Голям комплимент е това: "непостижима компетентност"! Явно е, че си почти самотна тук в това си умение! :D Коментарите са сладурски, защото в тях сме ние, живите и неподправени образи! Иначе, само снимки и пак снимки...Айде, усмихни се сега, за да не подтискаш котката си и да не вземе да се изнерви, че и нея ще я мислим после, като кучето на Мимка! Чу ли? И целувчици!
*
« Отговор #969 -: Юни 21, 2007, 19:56:05 pm »
Ей, Ози, ето една компенсация за теб. Това е моето голямо "разочарование". Разочарование е не защото е грозна раза, напротив  много е хубава и колкото повече време минава, толкова повече я харесвам. Разочарова ме това, че аз посадих едно, а излиза друго. Както вече съм казвала, мин. година съм посадила няколко рози, всички групирани по цветове и вид. Та на мястото където е тази роза бях посадила една от тези лилавеещите и една лимонено жълта увивни рози. За съжаление едната умря. И понеже съм си леко шматка, както вече знаете, :D  аз не помня коя беше жълтата и коя лилавата. Мин. год. не цъфтя, но тази година с нетърпение чаках да цъфне. Та цъфна, ама цнаете ли какво? Ей тази розово - пепелива красавица. Отначало ме беше яд на нея, но сега си я обичкам много.
Та с две думи: Ози, идвай си тук та най - накрая да знам, че каквото посадя, това ще поникне.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #970 -: Юни 21, 2007, 21:28:22 pm »
:( И моята мухоловчица е за там, изкарала е едни листенца (около милиметър) - на плесен прилича. И да я снимам, нищо няма да се види.
Lan ,не се притеснявай,тая "порода" трудно се адаптира. :wink:Не я ръчкай много и не прекалявай с поливането,пък и не я дръж на пряка слънчева светлина.Ще живне,ще видиш!И после искаме снимков материал за доказателство! :D

И аз да си кажа тогава градинарските умения.Моите цветя не са изобщо зле,обаче изведнъж реших да ги подрежа за да тръгнат уж повече :ask:.Обаче като взех ножицата и така се поувлякох че като се спрях и лошо ми стана.То вече не приличат на цветя,и затова съм ги скрила докато не придобият някакъв вид :oops:.

georgeel , лелееее,това ми звучи като филм на ужасите! :wink:За какви цветя става въпрос? 8O

Оси, от вчера ти е тръгнало да гледаш "как най - качествено да уморим цветята". Та мисълта ми е ако днес нещо не ти е добре, по - добре не гледай...

Mary ,ох,добре че после си пуснала снимки на прекрасната ти розова роза,че наистина ще развалим чудесната тема!От сърце се смях на забавната история,свързана с нея! :lol:

Баракудка, "гордата осанка" нещо ти се е привидяла?!  :D Приличат на пияни казачета, разлюлени от вятъра. Чудят се горките на коя страна да се строполят окончателно.

DivaRoza ,аааа,много са си хубави,да знаеш!Различни са,СПЕЦИАЛНИ са,защото са оцелели!Очаквам продължение с тяхната история...като се надявам,че няма да ги "уморите"!Нека следващият сериал,който ни излъчиш за тях,покаже,как "грозното патенце се превръща във лебед"! :wink:Браво на мъжкият градинар!Много забавно описваш нещата,всички много се забавляваме със семейните ви градинарски "изпълнения"! :lol:

Osiana:flower:не бой се,няма повече да те "стряскаме"!
*

Osiana

• 4888
« Отговор #971 -: Юни 21, 2007, 21:51:00 pm »

E-e-х Оси, къде да се лутаме сега в 50 страници тема ... :wink:

Ами ако искате да пуснем нова тема в която ще има само полезни съвети за цветята, без коментари, да не се разводнява темата и така всеки да може каквото го интересува, да погледне. Без да се налага да търси 2 часа.
Може да се казва например "полезни съвети за цветята". Събираме цялата полезна информация там и полезни линкове, а тази да остане за снимки, въпроси и лавче. А?

*

Osiana

• 4888
« Отговор #972 -: Юни 21, 2007, 21:59:16 pm »
Ози, абе, шегичка,бе!  :D Голям комплимент е това: "непостижима компетентност"! Явно е, че си почти самотна тук в това си умение! :D Коментарите са сладурски, защото в тях сме ние, живите и неподправени образи! Иначе, само снимки и пак снимки...Айде, усмихни се сега, за да не подтискаш котката си и да не вземе да се изнерви, че и нея ще я мислим после, като кучето на Мимка! Чу ли? И целувчици!

Мерси, мерси. :oops:

Ей, Ози, ето една компенсация за теб. Това е моето голямо "разочарование". Разочарование е не защото е грозна раза, напротив  много е хубава и колкото повече време минава, толкова повече я харесвам. Разочарова ме това, че аз посадих едно, а излиза друго. Както вече съм казвала, мин. година съм посадила няколко рози, всички групирани по цветове и вид. Та на мястото където е тази роза бях посадила една от тези лилавеещите и една лимонено жълта увивни рози. За съжаление едната умря. И понеже съм си леко шматка, както вече знаете, :D  аз не помня коя беше жълтата и коя лилавата. Мин. год. не цъфтя, но тази година с нетърпение чаках да цъфне. Та цъфна, ама цнаете ли какво? Ей тази розово - пепелива красавица. Отначало ме беше яд на нея, но сега си я обичкам много.
Та с две думи: Ози, идвай си тук та най - накрая да знам, че каквото посадя, това ще поникне.

Хубава роза, Мари, мерси.

Osiana:flower:не бой се,няма повече да те "стряскаме"!

Надявам се!

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #973 -: Юни 22, 2007, 09:07:40 am »
Хич не съм се отказала, дай да се организираме, и моя хубостник ще се види в чудо  :lol: :lol: :lol:

Няма проблем да спретнем едно съботно-неделно кафенце :D. Ще ти пусна координатите си на лични :D.
И за да не те разочаровам много, само да те предупредя, че коренчетата са 3 или 4 (довечера ще ги преброя :?). Но пък те много бързо растат при подходящи условия и стават като храстчета :D.

Оси, и аз съм съгласна да отделим тема с полезни съвети, пък тук да си се развличаме с постиженията и отмъщенията :lol: :lol: :lol:.
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #974 -: Юни 22, 2007, 10:03:19 am »
Ами ако искате да пуснем нова тема в която ще има само полезни съвети за цветята, без коментари, да не се разводнява темата и така всеки да може каквото го интересува, да погледне. Без да се налага да търси 2 часа.
Може да се казва например "полезни съвети за цветята". Събираме цялата полезна информация там и полезни линкове, а тази да остане за снимки, въпроси и лавче. А?

Оси :bighug:, страхотна идея! :balk_602: Хайде - започвай я! :wink:
*

Osiana

• 4888
« Отговор #975 -: Юни 22, 2007, 10:09:45 am »

Оси :bighug:, страхотна идея! :balk_602: Хайде - започвай я! :wink:

Хич не съм се отказала, дай да се организираме, и моя хубостник ще се види в чудо  :lol: :lol: :lol:

Оси, и аз съм съгласна да отделим тема с полезни съвети, пък тук да си се развличаме с постиженията и отмъщенията :lol: :lol: :lol:.

Ok. Довечера или утре, че сега ще ходим на изследвания в Берлин.

*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #976 -: Юни 22, 2007, 10:58:37 am »
Цитат
georgeel , лелееее,това ми звучи като филм на ужасите! За какви цветя става въпрос?
Хич не му знам името,но по принцип е дърво(поне беше сега не му личи :?)Но явно не се сърди много защото забелязах че изкарва листенца-ще живее :lol: :lol:
*
« Отговор #977 -: Юни 22, 2007, 13:05:42 pm »
На мен, като не градинарка, така повече си ми харесваше! Има емоции, шегички вътре! Някак си само сухи съвети ми се вижда скучно! Това си е мое мнение. Може би просто дасе започне нова тема, защото тази стана много дълга.
Баракудка, ти си мила душа! Благодаря ти за миличките думи! Ние не се познаваме, но да ти призная самоиронията ми е най-любимият ми дар от Бога. Мисля си, че ще умре след мен даже. С нея животът изглежда по-весел, по-интересн, по-забавен. Така не се вземаш толкова насериозно и винаги си свежо устремен към  новите неща. Целувчици!
*

Osiana

• 4888
« Отговор #978 -: Юни 22, 2007, 19:28:19 pm »
На мен, като не градинарка, така повече си ми харесваше! Има емоции, шегички вътре! Някак си само сухи съвети ми се вижда скучно! Това си е мое мнение. Може би просто дасе започне нова тема, защото тази стана много дълга.

Тя тази ще си остане. Другата е само за полезните съвети, за да не търси човек нещо из тема от 50 стр. Няма нужда да е весела. Веселата е тази. И още малко и ще пусна нова, че тая е дълга вече.
Бе, то и без това много не ми се пише тези дни, какво съм се притеснила толкоз?!

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #979 -: Юни 22, 2007, 19:50:22 pm »
На мен, като не градинарка, така повече си ми харесваше! Има емоции, шегички вътре! Някак си само сухи съвети ми се вижда скучно! Това си е мое мнение. Може би просто да се започне нова тема, защото тази стана много дълга.
....но да ти призная самоиронията ми е най-любимият ми дар от Бога. Мисля си, че ще умре след мен даже. С нея животът изглежда по-весел, по-интересн, по-забавен. Така не се вземаш толкова насериозно и винаги си свежо устремен към  новите неща.

:balk_47:Напълно подкрепям! :balk_602: