Дами, не знам къде и дали да пиша, но съм в шок!
Имам едно момченце, след икси през 2010 (една непропускаща тръба+астенозооспермия, едва направиха и икси-то).
Не се пазим, логично, никога не е имало от какво. От началото на месеца, 5 дни преди иначе точния ми като часовник цикъл почна една зацапване; в деня, когато трябваше да е самото начало на цикъла, имаше малко по-силно прокървяване, стори ми се дори със съсиреци, и после просто си продължи да зацапва.... Стрес, много бачкане, пътувания, проблеми - кой да му обърне внуимание при нашата история... Но вчера най-сетне се озовах за достатъчно дълго в София и се изстрелях на лекар (Токуда, че ми е най-удобно) - не т притеснение за каквото и да е, а щото ми писна да се разнасям с капки кафеникава кръв нон-стоп.
Докито се ошашави - течение странно белезникаво (микробиология - чиста); матка пълна с лигавица 17 (на вагинален ехограф), нищо друго не се вижда. ЧХГ - баммм, 13'000! Кървенето е аааадски леко, кафяво, но продължава. Не знам какво да мисля; утре ще пусна пак ЧХГ, но дотогава.... а на втори преглед съм чак понеделник.
Не виждам как може да се пропусне плоден сак при това ЧХГ, което ме навежда на съмнения за извънматочна, евентуално, ама пък май не кървя подобаващо много....
Дали някой има опит с подобна главоблъсканица?