0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цветна снимка - Стара Загора
« -: Март 29, 2007, 18:02:51 pm »
Препоръчайте ми къде да си направя цветна снимка в Стара Загора.
Вчера ходих на лекар, а той ми предписа от 5-ти ден на цикъл да пия клостибегит. А тук прочетох че преди да ти се предписва такова нещо трябва да са ти проверени тръбите. А той нищо не ми спомена.
Много е тъжно когато виждаш как твоите мечти се сбъдват на някой друг
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Цветна снимка - Стара Загора
« Отговор #1 -: Март 29, 2007, 21:57:48 pm »
Мила ,кой лекар ти е предписал Клостилбегит преди да ти провери тръбите???? 8O
Иначе правилно си прочела!Преди да почнеш Клостилбегит задължително си проверяваш проходимост на тръбите.......може с цветна снимка или с хидротубация.В Ст.Загора незнам каде можеш да я направиш(лично аз я правих в София),но в Пловдив можеш да я направиш в Торакс при д-р Даскалов хем може с упойка. :DУспех!
« Отговор #2 -: Март 29, 2007, 22:47:23 pm »
Здравей, rosle! Точно преди година, съвсем на своя глава реших, че трябва да си направя цветна снимка, за да разбера проходими ли са тръбите ми. Съвсем наивно и без да потърся мнение отидох във втора поликлиника при д-р Кънев, в кабинета по стерилитет. Самата снимка ми направи в АГ клиниката, която е залепена за втора поликлиника. Болеше ме много, макар че аз имам силна поносимост спрямо болка, но за нещастие тръбите ми се оказаха и двете двустранно запушени. Може би затова ме е боляло толкова. При други момичета това не е минало чак толкова болезнено. Нямам база за сравнение, защото другаде не съм правила, но мисля, че това е нещо, което се преживява сравнително бързо и дори не е необходимо да ходиш другаде, извън Стара Загора. Едно не забравяй, ако резултата от снимката не е положителен за теб - сериозно разпитвай за това как стоят нещата, какви са истинските им имена и какво може да се предприеме по-нататък. Ако пък искаш всичко да ти е наред - направи си снимката в специализирана клиника, където се занимават със стерилни двойки.
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #3 -: Март 30, 2007, 07:26:03 am »
Не мога да повярвам, че все още има хора които ходят при Кънев- още повече интелигентни хора, ползващи интернет и посещаващи специализирани форуми.
Моята препоръка е ХСГ при д-р Даскалов в Торакс Пловдив- цената е 150 лева и не усещаш нищо от цялата манипулация.
За Кънев- последния пример е моя позната, която си прави снимка при него- каза й, че не може да има деца, защото е с едно тръба и тя е запушена, след месец забременя по нормален път, детето е на 9 месеца и се оказа че пак е бременна!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #4 -: Март 30, 2007, 08:10:34 am »
Мила rosle, в Стара Загора можеш да направиш фоликулометрия и евентуално да изследваш хормони. Но за проходимост на тръби по-добре не рискувай. Ако имаш възможност, отиди в "Торакс"- Пловдив. Не разбрах правена ли е спермограма. Бас държа , че този , който ти е предписал клостил , също не те е попитал за спермограма. Няма смисъл да губиш време и пари в Стара Загора.

*
« Отговор #5 -: Март 30, 2007, 10:16:33 am »
Няма смисъл да губиш време и пари в Стара Загора.
Подкрепям Mini и dani_j !!
Няма да сгрешиш ако ги послушаш. Не губи време, здраве и лутане. Успех миличка :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #6 -: Април 04, 2007, 00:48:46 am »
ooooooooo ujas,pravila sam cvetna snimka pri tozi Kanev razocharovana sam,ujasno me boleshe ujas,padna mi kravnoto i dori ne moja da ia dovarshi,ujasno beshe imam losho mnenie za tozi doktor.otidi v PLOVDIV ili pri d-r BUZALOV
*
« Отговор #7 -: Април 04, 2007, 08:24:26 am »
rosle, бягай от този лекар, бягай бързо!
Болката не е свързана с проходимостта на тръбите. Мен също ме боля зверски, а тръбата ми е проходима. Не трябва болката да е индикатор за качествената работа на лекаря. Щом момичетата казват, че в Стара Загора няма добър специалист - послушай ги! Д-р Даскалов е добър избор.
« Отговор #8 -: Април 04, 2007, 10:07:20 am »
Аз правих снимка при д-р Даскалов и съм страшно доволна. Бях с упойка и нищо не усетих, заспах в стаята си и се събудих там с отличен резултат. Отношението на хората там е невероятно, те са истински професионалисти. Никой не се подиграваше на страховете ми и никой не ме гледаше с пренебрежение. Казвам това, защото преди Торакс 2 пъти съм правила снимка на тръби на други места. Ако можеш горещо ти препоръчвам да си направиш снимката там.
Успех, каквото и да решиш!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #9 -: Април 04, 2007, 21:32:07 pm »
Ще си спестиш страшно много болка и усилия ако отидеш в Пловдив или София. Не дей да се луташ напразно. Няма смисъл да правиш цветна снимка в Стара Загора, като не си сигурна в резултата. Ще понесеш два пъти болката от процедурата. Резултата от това изследване е много важен. От него зависи към каква процедура ще се насочиш. От инвитро до инсеминация разликата е много голяма. Мисля Пловдив е много добър избор. Успех каквото и да решиш. :) 
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #10 -: Април 06, 2007, 13:36:34 pm »
Мила rosle за нищо на света не отивай при този доктор аз също съм от Ст.Загора и преди повече от 5г. ходих при него.В продължение на три месеца си правих изследвания и при всяко посещение ме питаше за какво съм там,въпреки че понякога ми се налагаше всеки ден да ходя.Още тогава беше малко "изперкал",а че и изследванията ми са пред него и с всяко посещение ме питаше дали сме правили цветна снимка и при мой отрицатилен отговор той казваше ,че следващия път трябва да направим.Е така и не дойде този момент.И моя съвет е да отидиш в някоя специализирана клиника и там да си я направиш,аз също съм се ориентирала и от половин година ходя в София.