Здравейте всички,
Пиша Ви защото вече много се обърках.
Ситуацията е следната: От 6 години правим опити, а от 2 почна ходенето по доктори. Досега лекувах хламидии, висок пролактин, объркани хормони. Препоръчваха ми и резекция на яйчника /може би защото като дете съм имала поликистоза/, но всичко на видеозона изглежда нормално. Проблемът е, че всички доктори ми казваха, че нямам физически увреждания, а сега бях за първи път във една известна ин-витро клиника и ми казаха, че са ми запушени тръбите и трябва да се премахнат, а след това дай-боже ин-витро. Тази диагноза я поставиха само след преглед на видеозон и защото споменах, че съм се лекувала от хламидии. Вече не знам какво още ще ми намерят като си правя следващите изследвания. Сего отново ще проверявам как са хормоните и мисля да си направя цветна снимка.
Не знам на видеозон виждат ли се тези тръби, защото ми казаха, че били пълни с течност и трябвало да се премахнат. Мен много ме е страх. Вече обиколих мноооого уж специалисти и не знам от къде да я почна.
Много ще съм Ви благодарна, ако ми дадете съвет. Времето минава, а аз с всеки изминал ден все повече се плаша.
Благодаря Ви за помощта предварително.