Чандра, Тенеза благодаря ви за съветите, за сега сме на етап в който се срещаме с нашата служителка от социалната служба и тя ни разпитва по въпросите за доклада който ще изготви за нас!Не сме ходили още на курс!Според нея трябва да преключим до края на януари и февруари да ни включат регистъра за осиновители!Относно възраста, не смятам да я променям, ще рискувам така, дано пък да имаме късмет!
,Имам такова усещане, че ще стане бързо незнам защо просто интуиция!Четох някъде за снимки които можем да приложим към доклада, и си мисля, че няма да е лошо ще питам служителката дали можем да и дадем наши снимки!?
Влизам както винаги запъхтяна да ви пиша,почвам да ви разказвам как я дадох на ясла
Много мислихме преди да решим да я пуснем като си знаем(дивото дете)Ив как се бие и х..... явно се взели правилното решение за нея и мен(поне така казва тати)та, дойде заветния ден заведох детето силно вдигнала кръвно и адски притеснена а то нашето диваче си влезе като у тях си.Аз цял преди обед обикалях около яслата и чувах как от време на време реве, и не знам все още как съм издържала да не влетя (добре апе но....че вратата беше заключена)но като дойде ред да си я взимам забелязах как и светят очите,явно за нея това беше велик ден,на другия ден пак така тя в яслата аз около нея,на 3 я ден вече беше цял ден та до днес.Ходим с голямо желание, но трудно се вземаме от ясла имаме, 3 броя гаджета с който играем(бием,хапем) и т.н та това е набързо преразказано от мен но нали знаете че работя(ха ха ха много даже)ще влизам винаги когато мога че не мога без вас милички от мен лека вечер.
Тенеза чудесно се справяте, както изглежда!
Весели празници момичета!