mini, тава каето казваш е така но от много мнения а сега от скоро чета из сайта и още съм по объркана.Късно снощи изпратих питане до самата др.Мели надявам се в близко бъдеще да получа отговор.Пролет е и трябва отново да я почваме от някъде.
Не си падам по писането но това което чета в сайта засилва моите подозрения и колебания. Всички изследвания и прегледи до тук не са правени така на прима виста, стремяла съм се да бъдат на специализирано място до колкото свързано с проблема стерилитет.
Например миналата година октомври месец тук в клиника в Пловдив специалист ме посъветва за инсеминация при тези параметри на спермограма, никакво конкретно предложе ние за лечение не чух за 5 месеца във въпросната клиника.
Подложих се на тази безмислена интервенция в нашия случай мо мое мнение и по мнение на специалист, който после каза думата "безмислено" ама после след парите.
А аз исках просто да покажа нагледно на моя мъж, че трябва да се лекува, защото мъжете чуят ли за нещо,което ги изключва като фактор отново всичко им е пълно и равно.
Ама не искам да продъжавам лутането по този начин, всички ми пеят за алтернативните методи,които колкото и да си тъп ти е ясно.
Защо никой не излиза със конкретно предложение а се оказва, че си губим времето взаимно.
Ооох, мразя да пиша