Здравейте момичета,
и аз се включвам плахо тука, защото май нещо тотално превъртях, откато този месец почнах да влизам, да чета разни теми тук, самовнушението е страшна работа..понеже и аз правя опити сега ми закъснява съвсем малко наистина, не знам защото цикъла ми колкото и да е редовен е между 24-28 дни,но никога повече, да не говорим за закъснение. не знам имам ли симптоми, защото не ме болят гърдите, нито пък ми се яде, обаче толкова често ми се повръща, особено от цигари,наболява ме ниско долу вече 5 дни..но много се съсредоточих върху селбе си, може затова да не ми идва???? даже Т имах снощи - 37.3,колкото повече четях, толкова повече май си самовнушавах, правих тест вчера - отрицателен..ама гледам,че има такива случаи, в които това не е 100% гаранция,та исках да попитам рано ли е за кръвен тест? кога се прави? не за друго, обаче ме е страх, искам възможно най-бързо да разбера дали има поблем, защото ми е още пресен спомена с извънматочната, страх ме е, не искам да изпусна нещо, не смея да пътувам никъде за празниците, а май е рано за каквото и да е..