0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

теди

вьзможно ли е да сьм бременна????
« -: Март 26, 2007, 12:31:16 pm »
Здравейте момичета , имам нужда от малко помощ.
Последно ми е идвало на 24.02.2007г,цикьла ми е 25 дни,вече 6-ти ден ми закьснява,БТ ми е 37,1 - 37,2, а телесната от няколко дена не е падала под 37. Вчера (вечерта) си направих тст който беше отрицателен.
Та вьпроса ми е вьзможно ли е да сьм бременна и теста да не е отчел правилно?И ако си запазя час за днес при доктора ще се види ли нещо?
*
Re: вьзможно ли е да сьм бременна????
« Отговор #1 -: Март 26, 2007, 12:43:13 pm »
Направи си кръвен тест, той не греши. Ако покаже положителен резултат си запази час за утре (да станат поне седем дни закъснение).
*
« Отговор #2 -: Март 26, 2007, 12:49:27 pm »
Да, възможно е да си бременна! Lan ти е отговорила вече. Кръвният тест е бърз, безболезнен и много точен начин да получиш отговор на въпроса си. Желая ти успех! Стискам палци!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Март 26, 2007, 13:41:02 pm »
Възможно е. И аз предлагам кръвен тест.

Дано да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Veri4

• *
  • 22
  • Слънце мое, злато мое....
« Отговор #4 -: Март 26, 2007, 17:40:36 pm »
Стискам палци да е станало...
Направи си кръвен...

*

mi6ka

• *
  • 48
  • маслинка
« Отговор #5 -: Март 26, 2007, 20:38:45 pm »
Дано е стнало.
Стискам ти палци  :lol:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Март 26, 2007, 21:10:39 pm »
Да, възможно е да си бременна! :D :D :D
*

маргарита

« Отговор #7 -: Март 27, 2007, 15:43:28 pm »
здравейте на всички. аз имам следният проблем.трябваше да ми дойде в неделя, по принцип винаги цикъла ми е точен, идва ми на 24 дни.но все още не ми е дошло.имам едно особено течение,подобно на м. към края.правих тест вчера, но е отрицателен.кажете ми как да процедирам. става въпрос за много желано забременяване.ще се радвам да получа отговор. :dontknow:
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #8 -: Март 27, 2007, 15:55:03 pm »
Маргарита, здравей. Аз си направих тест ден преди датата, на която очаквах да ми дойде, защото правих опити за бебе, но ми се наложи да посетя доктор-невролог и исках да знам дали съм бременна и ако да какво лечение мога да предприема. Макар, че направих теста с ден по рано от очакваната менстуация теста ми отчете положителен резултат за бременност. Ти можеш да си купиш още един тест и да опиташ пак, да изчакаш малко или да си направиш кръвен тест, ако си много нетърпелива. Аз обаче нямах никакво течение, но си имах предменструално болки и напрежение в гърдите като при цикъл. Успех.
*
« Отговор #9 -: Март 27, 2007, 19:23:23 pm »
За да сте сигурни дали наистина има бременност - не гадайте и не се измъчвайте - направете си кръвен тест!
Успех  :)
« Отговор #10 -: Април 04, 2007, 10:44:44 am »
Здравейте момичета,
и аз се включвам плахо тука, защото май нещо тотално превъртях, откато този месец почнах да влизам, да чета разни теми тук, самовнушението е страшна работа..понеже и аз правя опити сега ми закъснява съвсем малко наистина, не знам защото цикъла ми колкото и да е редовен е между 24-28 дни,но никога повече, да не говорим за закъснение. не знам имам ли симптоми, защото не ме болят гърдите, нито пък ми се яде, обаче толкова често ми се повръща, особено от цигари,наболява ме ниско долу вече 5 дни..но много се съсредоточих върху селбе си, може затова да не ми идва???? даже Т имах снощи - 37.3,колкото повече четях, толкова повече май си самовнушавах, правих тест вчера - отрицателен..ама гледам,че има такива случаи, в които това не е 100% гаранция,та исках да попитам рано ли е за кръвен тест? кога се прави? не за друго, обаче ме е страх, искам възможно най-бързо да разбера дали има поблем, защото ми е още пресен спомена с извънматочната, страх ме е, не искам да изпусна нещо, не смея да пътувам никъде за празниците, а май е рано за каквото и да е..
« Отговор #11 -: Април 04, 2007, 10:55:23 am »
Спокойно можеш да направиш кръвен тест веднага.
Успех и дано получиш желания резултат!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

adi

• 7710
« Отговор #12 -: Април 04, 2007, 11:26:17 am »
Миличка,възможно е да си бременна.Не винаги урин.тестове показват в самото начало,зависи колко бързо се покачва ЧХГ!Най-добре ако имаш възмочност пусни един кървен тест!Успех!!! :D
« Отговор #13 -: Април 04, 2007, 12:52:52 pm »
ок, мерси, ще направя, ако се стигне дотам де  :), че нещо как боли,,май идва, само съм го забавила с притеснеията си, но като че ли даже ще си отдъхна, че преди да продължа май не е зле все пак да отида на лекар и тогава да действам!
« Отговор #14 -: Април 06, 2007, 19:52:58 pm »
Снощи си направих тест, който беше отрицателен!
Реших да повторя тази сутрин, защото знам, че сутрин нещата са по-достоверни. В момента, в който реших, че това е поредното неприятно проверяване, видях много бледа втора черта. Закъснява ми от 28 ден с четири дни. Искам да уточня, че съм с нередовен цикъл и съм постоянно на лекарства, за да ми идва - до миналия месец дуфастон, който пиех от 13-14 ден 10 дни 2 пъти на ден, а този месец бях с нещо като "Хлостил бегит"/не претендирам, че точно така му е името, защото съм го пила само един път/, който пих от 5 до 10 ден след цикъла.
Въпросът ми е - може ли бледата черта да е фалшива надежда? Какво да направя - да правя ли други тестове или да изчакам?
Чакам втората черта отдавна, като за отбелязване е, че имам спонтанен аборт в началото на четвъртия месец, в края на 2005 г.
*

adi

• 7710
« Отговор #15 -: Април 06, 2007, 20:30:41 pm »
gergan75 възможно е да си бременна.При някои много бавно се почва ЧХГ и тестове по-късно отчитат положителен резултат.Най-сигурния дачин да разбереш как стоят нещата  е ,да направиш кървен тест!
Иначе Клостилбегит (предполагам че това си пила),е стимулиращ препарат.Той неоказва влиание на теста. :DНадявам се, че ти е проверена проходимоста на тръбите след като  са ти го изписали.УСПЕХ!!! :DДай Боже да си бременна. :D
*

kremi74

• *
  • 31
  • Музиката е моят живот
« Отговор #16 -: Април 20, 2007, 12:58:21 pm »
Здравейте,мили момичета!Незнам от къде да започна.Аз съм с ендометриоза,но бях на лечение с Декапептил-Депо четири месеца.Съпругът ми също има проблем.От тогава цикълът ми се обърка мнного.Последният ми цикъл го предизвикаха,като пих Оргаметрил,но този месец пак не се получава.Цикълът ми закъснява вече с 13 дни.Направих си тест на 10-тия ден от закъснението-отрицателен,и доктора ми изписа да пия Дуфастон 3 по 1 табл.Имам всички предменструални симптоми,тежест ниско в корема,болезнени гърди,но 2 дни имам,3 дни нямам.Направих си тест отново на 11-тия ден,пак отрицателен.Незнам каква ми е базалната t`,но телесната ми е много ниска 34.7.Имам киселини от време на време,много съм подута и незнам какво да правя.Чюдя се дали да го пия този Дуфастон,дори и доктора не ме прегледа.Мисля да ви послушам и да си направя кръвен тест.Благодаря ви и успех на всички!  :( :( :(
*

kremi74

• *
  • 31
  • Музиката е моят живот
« Отговор #17 -: Април 20, 2007, 13:07:42 pm »
Мога ли да пия Дуфастон-a до понеделник,докато си направя кръвния тест,пречи ли ако има бременост?
*
« Отговор #18 -: Април 20, 2007, 13:13:17 pm »
Пий го, не пречи при бременност. Даже се изписва на бременни в някои случаи.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

kremi74

• *
  • 31
  • Музиката е моят живот
« Отговор #19 -: Април 20, 2007, 21:58:09 pm »
White,благодаря ти много!!! :D