0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ден на репрдуктивното здраве
« -: Юни 16, 2005, 12:27:18 pm »
Прочетох статията.
Търяст се доброволци от различни градове - с каква цел?

Иначе аз съм доброволец :)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Юни 16, 2005, 12:32:10 pm »
Ама поправи заглавието на Ден... :wink:
*
« Отговор #2 -: Юни 16, 2005, 12:40:57 pm »
Цитат на: Lali
Ама поправи заглавието на Ден... :wink:

:lol:

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Re: Ден на репрдуктивното здраве
« Отговор #3 -: Юни 16, 2005, 14:34:43 pm »
Цитат на: Tania79
....
Търяст се доброволци от различни градове - с каква цел? ...

С цел...
Да направят на доброволеца гинекологичен преглед на площада  :wink:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #4 -: Юни 16, 2005, 19:15:17 pm »
Цитат на: wassilena
Цитат на: Tania79
....
Търяст се доброволци от различни градове - с каква цел? ...

С цел...

Аз, аз, аз!  :lol:
Мацки, вие това сериозно ли??? Че кой ще се навие?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #5 -: Юни 16, 2005, 21:57:49 pm »
Цитат на: wassilena
С цел...

Ей! Лошке! Ще те напляскам другия път, като те видя! :lol:

Танюша, доброволци се търсят, за да се съберем (виртуално), да обсъдим нещата, да предложим идеи, начини на осъществяване и т.н. Демек хора, които приемат идеята за Ден на репродуктивното здраве и искат да отделят малко от личното си време, та да го оформим като окончателна идея.

И после същите тез доброволци или и други да осъществим идеята.

Значи най - напред е добре да помислим за конкретен ден, добре е да не е посред лято, щото народа е на почивка, нито посред зима, че е студено.

Можем да го направим в няколко града в един и същи ден. Да поръчаме тениски с логото на Зачатие и да ги продадем. Да разпечатаме нови брошури и да ги раздадем по улиците. Да организираме лекции в училищата. Да направим пресконференция. Нещо в този дух го виждам. Ако пък намерим и пари, ехеееееееее, как ще се развихрим.  :party:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #6 -: Юни 16, 2005, 22:35:14 pm »
Ще се радвам ако мога да помогна.

« Отговор #7 -: Юни 16, 2005, 22:52:14 pm »
:balk_172: Кажете ми моля, къде мога да прочета тази статия, че нещо не съм в час.

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #8 -: Юни 17, 2005, 08:19:07 am »
Ако ви трябва човек за Стара Загора- готова съм. Gеоrgia, статията можеш да я видиш като влезеш в началната страница на форума.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #9 -: Юни 17, 2005, 13:59:31 pm »
И аз съм за. Кога ще го обсъдим. Тъкмо мислих че съм го видяла твърде късно, но явно е ново. Защо първо не помислим кой какви средства може да отдели, за да имаме поне малък бюджет.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #10 -: Юни 17, 2005, 16:37:48 pm »
И мен ме бройте!
*
« Отговор #11 -: Юни 17, 2005, 16:50:12 pm »
Още един доброволец, ама аз пак да си кажа, като избистрим съвсем идеята и плана за действие трябва да си сметнем приблизително необходимите средства. :D  :wink:  :twisted:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #12 -: Юни 17, 2005, 18:56:03 pm »
Цитат на: StefiZ
трябва да си сметнем

Сметкаджийка! :lol:  Ти ще го свършиш това със сметките, така да знаеш.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #13 -: Юни 17, 2005, 21:10:42 pm »
Пишете ме към доброволците. :)
<br />
*
« Отговор #14 -: Юни 20, 2005, 09:27:47 am »
Нямаш грижи, ще го сметна  :D  :wink:
*

Мари

« Отговор #15 -: Юни 28, 2005, 18:07:48 pm »
Искам и аз!

Мога в определения ден да хостна една стая в 4ата на Дир-бг и да я държа отворена цял ден. Ще ръся и мозък, естествено.

Искам да се вклЮча и във виртуалната дискусия за бъдещите творчески планове.

Мари :oops:
*

nikya

и аз искам да помогна
« Отговор #16 -: Януари 29, 2006, 00:15:36 am »
Ако включвате и малки градове аз мога да организирам нещата в Свиленград и да помогна, идеята е чудесна :)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #17 -: Януари 29, 2006, 11:52:20 am »
Разбира се, и малките градове са важни.

Димитър Кудоглу
« Отговор #18 -: Януари 31, 2006, 11:36:22 am »
Мисля, че точно този Ден на репродуктивното здраве ще е "липсващата" досега "новина", която да заинтересува журналистите, та да намерят начин как да ни включат в новините.
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #19 -: Януари 31, 2006, 11:39:54 am »
Да, това може да се спомене. Мисля че е реално да се организира, все пак вече имаме някакви средства, а и постоянни приходи от реклама. :roll: