0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета! Днес /14-ти ден след положителен тест за овулация/ си правих теста за бременност от компекта с тестове за овулация. Появи се втора по-бледа, но ясна чертичка. Някоя от вас правила ли е такива тестове и какви са ви впечатленията? При положение, че ходих на лекар предната седмица и ясно се видяха кисти една от която е 33 мм, ми се струва, че не трябва да се доверявам на резултата. Благодаря Ви за мненията предварително!
« Последна редакция: Март 23, 2007, 13:06:09 pm от Gogi »
Защо не си вземеш още един тест от друга марка,втората чертичка е много добър знак :D

*
Аз съм си правила от тия тестове и когато не бях бременна и сега когато забременях и в двата случая резултатите бяха верни, но все пак след 2 такива положителни теста си направих и един Sure Check, така че и ти можеш да си направиш, след което ако е положителен и не ти дойде М до седмица отиваш на лекар, тогава ще може да се види плоден сак. Ако не ти се чака толкова дълго отиваш и си правиш кръвен тест, но принципно теста за бременност не би триабвало да греши защото той измерва нивата на човешкия хормон и това не би трябвало да има връзка с кистите. Все пак се надявам някой който разбира повече от мен да се включи и да ти обясни...

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Е, откъде се взеха тези кисти? Стимулирана ли си?
*
Лали, не знам откъде дойдоха проклетите кисти. На 28 години съм и сега ми ги откриха - Д-р Маркова от Майчин дом Варна. Каза ми, че имам поликистоза и също че с такива яйчници съм забременяла и предишния път. Та не смея да се радвам на бледата втора черта, при положение че вече изживях едно такова разочарование предния месец, когато си направих теста една седмица по-рано и в последствие се оказа, че не съм бременна /пак от тези тестове за бременност, които са към ОВУ комплета с тестове/. Ако и този път се окаже фалшива тревога ще пусна една тема с ГОЛЕМИ БУКВИ, за да сигнализирам на момичета да не си купуват от тия тестове.
*
Не съм стимулирана. Изписа ми дуфастон, който пия днес за последно и ме вика пак на преглед след като М свърши.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Не, не е от тестовете. Възможно е да има бременност, но да не се развие. Аз съм имала и положителни тестове, и закъснение две седмици и бременност не настъпи.
Направи тест от друга марка. А най-добре е кръвен - той ще отговори на въпросите ти.
*
Гоги, аз лично мисля, че си бременна. За твое успокоение най-добре направи кръвен тест. При него грешка няма! Стискам палци да съм права!
*
Благодаря ти Лали! Засега мисля да изчакам 5 дни, и ако не ми дойде тогава мисля да предприема това което казваш.
Радвам се, че Ви има Вас и тези форуми. Научих много.
*
Гоги,аз съм си правила няколко пъти и са се оказвали верни,отрицателни за съжеление,така че дано и при теб са верни и да си бременна!!!! :lol:
*
Gogi, и аз съм си правила от тези тестове (Clear Ovu Test)вече втори месец и за сега съм доволна, въпреки че специално този за бремменност беше (-) и за съжаление това се оказа вярно. Сега очаквам след една седмица да ми покаже (+)... :)
На мен също ми се струва че твоята бледа черта е от бременност и тепърва предстои да се прояснява...но за твое успокоение след 1-2 дни направи си пак тест. Успех.
Гоги, на мен на 38-ми ден от цикъла, след закъснение от няколко дена  този тест ми показа положителен резултат. Но за съжаление бременността не се разви.
Само да направя уточнение,че това беше в месеца, в който правих физиотерапия. След като приключиха процедурите си мислех,че овулацията ми е минала и не се пазехме. Явно тогава е станало.
Все пак си имах закъснение, период на непазене и + тест. Повтори си теста, ако искаш от друга марка, за да си по - сигурна за себе си. Мисля тестът не лъже!
Успех :P
*
Благодаря Ви много момичета! Дано в крайна сметка надеждата, която получих от Вас се овенчае с така желания от мен резултат. Много Ви благодаря отново!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Gogi направи още един тест,например.....Sure Check.Най сигурния начин е обаче кървен тест!Успех мила .Дай Боже да има бременност! :D
*
Благодаря Ви за надеждите момичета още веднъж! Няма шега днес правих втори тест, който е също с втора чертичка и още един Шуър Чек, който също е с втора макар по-бледа чертичка, но я има вижда се ясно и отдалеко. Пожелавам на всички Ви да ги видите и Вие! Днес съм най-щастливия човек! :cheerleader:
*
Честито, Гоги!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Благодаря Ви за надеждите момичета още веднъж! Няма шега днес правих втори тест, който е също с втора чертичка и още един Шуър Чек, който също е с втора макар по-бледа чертичка, но я има вижда се ясно и отдалеко. Пожелавам на всички Ви да ги видите и Вие! Днес съм най-щастливия човек! :cheerleader:
Честито миличка!!!!!Желая ти лека и безпроблемна бременност!!!! :D
Изчакай няколко дена и отиди на лекар да те видят! :D
*
Честито Гоги!!!! :D
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Честито и дано всичко е наред  :D
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Благодаря Ви момичета! Сега остана само да отида на лекар, дано всичко е наред.