0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неуспешна бременност
« -: Март 23, 2007, 10:27:18 am »
Зравейте, за първи път влизам, но пределено се почувствах добре да попадна на място,където мимичета споделят своите проблеми свободно, а и мога да науча нещо..дават ми кураж някои истории, защото при мене от известно време е тема табу и гледам нито да мисля, нито да говоря за проблема си,който ясно е - е свързан с бременността или по-скоро -липсаата на такава. Ако някой, преживял извънматочна бременност би искал да сподели дали след това е успял, трудно ли е било, изобщо какво са му казали лекарите -моля да го направи, много ще ми помогне да се ориентирам какви са възможностите пред мен..защото ставам на 30г, нямам много време за губене. С една тръба съм вече, уж клинично здрава, трябва да опитвам казват, аз сега почвам, защото чаках да минат поне 6 месеца след операцията, но и ме е страх...залагам дето се казва на каквото Бог е решил, а не занм трябва ли, не трябва ли да мисля за инвитро например? Оперирана съм  преди това и от киста. Преди не съм искала и не съм се замисляла, толкова лесно забременях, обаче... сега е друго- искам, а живея с убеждението, че няма да стане и не ми е писано, всички около мен са бременни, взех доста да страдам, не искам да се фиксирам, не искам след всеки път с приятеля ми да чакам, да мисля, да се надявам, ужасно се чувствам...и така. Много ми се иска да чуя, че извънматочната не е фатална диагноза...Успех на всички! 
« Последна редакция: Март 23, 2007, 10:31:29 am от babi »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Неуспешна бременност
« Отговор #1 -: Март 23, 2007, 10:39:05 am »
Ще успееш, не се притеснявай излишно.
« Отговор #2 -: Март 23, 2007, 10:44:04 am »
Миличка,аз не пиша от базата на собствения си опит,но прочетох поста ти и исках да те успокоя.Моя приятелка има 3 извънматочни,при последната едва не я изпуснаха,но при нея още при първата бременност,махайки едната тръба и казаха,че другата има сраствания,а при теб е здрава!Трябва да ти кажа,че това момиче изобщо не се поколеба да опитва,желанието и за бебе беше по-силно от всичко.Накрая забременя Ин Витро,но повтарям,при нея втората тръба не беше добре и впоследствие на втората извънматочна я спасиха,но остана с поражения.Изкара изключително лека бременност и сега се радва на прекрасен син ,наистина много красиво дете :DЗатова мисля,че природата си знае работата и придвидливо ни е дарила с по две тръби,два яйчника,два бъбрека...
Довери се на лекарите,не се травмирай и си повярвай,че всичко ще е наред.опитай се да мислиш позитивно и съм сигурна,че много скоро ще се похвалиш,че си бременна  :)Успех  :flower: yahoo_17
« Последна редакция: Март 23, 2007, 10:48:04 am от Бианка »

*
« Отговор #3 -: Март 23, 2007, 13:45:36 pm »
babi, не се притеснявай, пробвай! Искам да ти дам кураж, защото и аз съм оперирана и много добре разбирам как се чувстваш. Аз забременях още на първият месец опити след възстановяването - пожелавам ти същото и на теб!!!
« Отговор #4 -: Март 23, 2007, 17:10:22 pm »
Благодаря ви момичета!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Март 23, 2007, 20:15:58 pm »
babi миличка,ще успееш!!!! :D