Благодаря ви. И аз започвам да се замислям за инсеминация. Понеже последния път успях най-после да отида при качествен лекар а именно доцент Маркова, щом тя казва че няма проблем, съм склонна да го повярвам.Самата тя обясни че ако още месец-два не стане, тогава ще говорим за инвитро и че на този етап показателите са идеални за такова, тоест няма да има пречки да бъде успешно. Относно хормоните да обясня на Ади, че тогава ги правих по насока на една тъпа лекарка по никое време въпреки че си ги и платих, бяха някъде около овулацията.После си направих по ваша препоръка такива на 3тия ден от менструацията и се оказаха всички в норми.Незнам от деня или от лабораторията бе проблема, и на мене ми подейства зле такива разлики, но виждам че и на повечето от вас се е случвало да има противоречия в изследванията в различните лаборатории. Сега Маркова почти е сигурна че трябва да забременея и каза ако въпреки това ми дойде М, тогава мъжа ми да отиде при Александров за да сме сигурни и в неговата спермограма. След това изследване вече ще говорим за инвитро или друг начин.Въпреки това в мене винаги ще остане въпроса защо когато всичко изглежда добре, не става и не става по естествен начин.