Такааа, да се отчета и аз
След като 2 и повече седмици се навивах да направя и аз като Фуси повече пюренца, то днес най-после дойде големия ден. И то не за друго ами вчера бях опекла чушки и щяха да отидат на кино.
Та извадих аз какво що бях накупила продукти - картофи, морковчета, ориз,броколи и т.н. включих 4-те котлона на печката и се започна голямото варене и пасиране. Свари се едното, махам го пасирам, и слагам следващото да ври
кое стана по-рядко, кое по-гъсто, няма да влизам в подробности. Да не казвам, че не си бях преценила количествата и някои не стигнаха, други останаха. Комбинациите - да не ви говоря
де ми ги измисли русата глава, не знам. Да не говоря,че така загорих ориза, че дори след целодневно киснене и стържене, още си стои чернилката
Както и да е - след 2,5 часа и омацана кухня имам във фризера( смесих ги и направо ги сложих в него) 15 бурканчета със невероятни комбинации и цветове
и почти всички буркани с различна вместимост, та трябваше да меря и горе долу доза за едно ядене.
Днес следобяд изяде
едно от творенията ми!!! Слава Богу все още не се е продриснал или пък нещо по-лошо.
Та така с моите кулинарни шедьоври.
Дано се е получило нещо, че като се има предвид каква съм ужасна готвачка....
Милия ми мъж и той попадна на жена
чудя се как още не ме е изхвърлил със все тенджерите и тиганите!
П.П. И естествено за десерт
буркани, канчета, тенджери и т.н. един час! Ама айде