Не тръгвам с презумпцията, че трябва да се карам, но този път много сериозно ще ги притеснявам и намам намерение да им спестя мнението си. Ядосаността ми идва от изгубеното време, от това, че не се обесняват нещата както си му е реда. Нали социалните работници са точно за това там сложени - стъпка по стъпка да ти разяснят как стоят нещата, да съдействат и да търсят най-удачния вариант за всяко семейство и дете. Аз не осиновявам всеки ден, че да съм наясно с всичко. А и силно се надявам, че няма да попадна отново на недобросъвестна служителка. В този смисъл, момичета сте прави - поне знам какво следва. Но, питам се трябваше ли толкова време да ме моткат за да стигна аз до тези изводи, които си направих или просто можеше да се работи качествено и градивно!
Благодаря ви за мненията, момичета. Никак не съм се засегнала. Прави сте, но и мисля, че е добре човек да изказва своето мнение, вместо да го спестява за да заработят тези институции наистина добре и хората, които са се обърнали към тях да се чувстват щастливи! Мисля, че когато проблемите се споделят е по-вероятно те да намерят и решение.