0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

добър ендокринолог в Пловдив
« -: Май 16, 2007, 11:23:49 am »
Моля ако някой знае наистина добър ендокринолог в Пловдив, да даде някакви координати, защото ми писна вече от уж загрижени за теб лекари, които обаче не си свършват работата. Отидох за изследвания на хормони, и ендокриноложката ми пусна само TSH за щитовидната жлеза, без ТАТ и МАТ (ако не се лъжа в наименованията), без изследване на инсулин (фамилно обременена съм с диабет), факт е, че всички други хормони, които ми пусна гинеколога бяха в норма (с изключение на тестостерон - леко завишен) и факт е, че след 2 месеца стимулация с Клостилбегит, яйчниците ми не могат да изхранят яйцеклетка (фоликула стига до определен размер и спира развитието си). Според мен трябва да се насочи да се търси основата на проблема (който явно е някъде по хормоните), а не да се продължава със стимулация на яйчниците (явно безсмислена) или с пиене на противозачатъчни (щото можело след това да се получи спонтанна овулация). Малко ми стана дълъг поста, но се надявам да ме разберете и да ме насочите към някой наистина добър специалист. За София имам име, към което да се насоча, но просто нямам възможността да пътувам толкова често до София. Благодаря на всички.
*
Re: добър ендокринолог в Пловдив
« Отговор #1 -: Май 16, 2007, 15:48:57 pm »
Здравей, ginbay!
Ако трябва да съм откровена - в Пловдив не намерих ендокринолог, който да се заеме с проблема ми. Аз освен, че съм без тръби и само с един яйчник, имам и Хашимото, обременена съм фамилно с Диабет и т.н. Съветвам те да не се подлагаш на стимулация с Клостилбегит и да не си губиш времето в Пловдив.
Вземи си час за д-р Тодорова и все ще минат един ден на работата без теб.
« Отговор #2 -: Май 16, 2007, 16:13:46 pm »
  Здравей Ginbay,

Аз от толкова ровене в нета стигнах до извода да си запиша час при д-р Тодорова. Да и на мен ще ми е много неудобно да пътувам до София (аз съм в Хасково), но за момента това е моето решение. Аз съм с Хашимото от 8год. и сега когато решихме, че е време за бебе, разбрах, че това  е сериозен проблем. Но ендокринолога, който посетих ми изследва само TSH и каза че няма проблем за момента. Просто реших да отида при д-р Тодорова.

Успех!

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
« Отговор #3 -: Май 16, 2007, 16:31:09 pm »
Благодаря ви, момичета, явно ще трябва да се ходи до София. И съпруга ми е на същото мнение. А ако трябва след това да правя фоликуметрия - всеки път до София ли да ходя?
*
« Отговор #4 -: Май 16, 2007, 17:33:04 pm »
Благодаря ви, момичета, явно ще трябва да се ходи до София. И съпруга ми е на същото мнение. А ако трябва след това да правя фоликуметрия - всеки път до София ли да ходя?

За гинеколог от Пловдив, препоръчвам д-р Даскалов, клиника Торакс. Аз съм от Бургас и пътувах всеки месец защото му имах и имам пълно доверие. Каквото и да решиш, важното е да имаш доверие на избрания от теб лекар. В борбата се борите заедно и лекар и пациент. Успех!
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!