0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Посъветвайте ме
« -: Февруари 01, 2006, 16:35:37 pm »
Здравейте, имам проблем със забременяването... тук намерих много полезна информация, но оставам с впечатлението че всичко минава през частни прегледи и платени процедури, няма ли лекари които работят със здравна каса и въобще здр.каса какво поема? Аз съм здр.осигурена от София, позната ми препоръча д-р Колицова от АГ Шейново, но тя не работи с направления или поне на мен така ми каза . Моля ви споделете с мен вашия опит и знания, а ако някой познава д-р Колицова - какво ви е впечатлението от нея ?
*
Посъветвайте ме
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2006, 16:38:07 pm »
Кити, не всичко е платено, дори повечето от АРТ клиниките работят със ЗК и спокойно можеш да отидеш с направление.
Иначе за въпросната лекарка нищо не знам за съжаление.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Посъветвайте ме
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2006, 16:48:30 pm »
Колицова навремето е завеждала отделение по стерилитет към Шейново, сега такова там няма.
и мен ми я бяха препоръчали, но се отказах да ходя при нея, след като разбрах, че приема само 2 пъти седмично и то за по 2 часа следобед.
стерилитет така не се лекува.
иначе не знам дали приема с направления или не...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Посъветвайте ме
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2006, 17:23:31 pm »
Лекарите в Шейново не работят със  Здравната каса. Ако има някъде кабинет..и там има договор..незнам...
*

Anonymous

Посъветвайте ме
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2006, 17:40:06 pm »
Grace, Jam,  Обаждах се в Медицински център Репродуктивно здраве ,а и в сайта им пише пакет услуги - 60лв, а уж работят със здравна каса ???
Колицова работи всеки ден до обяд и аз всъщност се юрнах да си правя необходимите изследвание с усещането,  че по каса не поемат така или иначе почти нищо ( след като се обадих в Медицински център Репродуктивно здраве ) но явно съм се подвела. ..
Сега съм на фаза лечение - стимулация на яйчници ( при мъжа ми вс. е наред ) и 2 прегледа по време 1-3 ден на цикъла и към 13-14 и вече се замислих сериозно,че това може да продължи доста време , а това са си 60-70 лв на месец( което не е малко за нас ) затова ви моля, ако сте на лечение при лекар, който работи със здравна каса и сте доволни споделете с мен, пък аз ще се опитам да си взема изследванията, защото те са при нея... :?
Посъветвайте ме
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2006, 17:40:15 pm »
Виж тук: http://www.ivf.bg
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Посъветвайте ме
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2006, 18:25:18 pm »
Откога Владимиров работи с НЗОК ако не правиш арт процедури? Дали е почнал да пуска талони за изследванията на хормони  -  тва питам де.
*
Посъветвайте ме
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2006, 10:20:51 am »
Д-Р Владимиров не пуска талони по здравната каса.Мисля, че по Здравната каса е само консултация при него.В смисъл само за направена от него консултация уважава направление.Всичко останало е платено.
*
Посъветвайте ме
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2006, 10:21:18 am »
Д-Р Владимиров не пуска талони по здравната каса.Мисля, че по Здравната каса е само консултация при него.В смисъл само за направена от него консултация уважава направление.Всичко останало е платено.