Здравей, rosle! Точно преди година, съвсем на своя глава реших, че трябва да си направя цветна снимка, за да разбера проходими ли са тръбите ми. Съвсем наивно и без да потърся мнение отидох във втора поликлиника при д-р Кънев, в кабинета по стерилитет. Самата снимка ми направи в АГ клиниката, която е залепена за втора поликлиника. Болеше ме много, макар че аз имам силна поносимост спрямо болка, но за нещастие тръбите ми се оказаха и двете двустранно запушени. Може би затова ме е боляло толкова. При други момичета това не е минало чак толкова болезнено. Нямам база за сравнение, защото другаде не съм правила, но мисля, че това е нещо, което се преживява сравнително бързо и дори не е необходимо да ходиш другаде, извън Стара Загора. Едно не забравяй, ако резултата от снимката не е положителен за теб - сериозно разпитвай за това как стоят нещата, какви са истинските им имена и какво може да се предприеме по-нататък. Ако пък искаш всичко да ти е наред - направи си снимката в специализирана клиника, където се занимават със стерилни двойки.