0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
д-р чернева от аг варна,мнения?
« -: Януари 31, 2006, 13:39:11 pm »
момичета,някой посещавал ли е тази лекарка.работи в аг на 7ет кабинет стерилитет?какви са впечатленията и мненията ви за нея?
Заглавие: д-р чернева от аг варна,мнения?
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2006, 04:11:53 am »
Да аз сам ходила при нея (Чернева - Варна, АГ болница, 7 ет.)....
Толкова бях ужасена от нея и от начина й на практикуване на тази хуманна професия, че .... нямам думи.
Препорачаха ми я уж ..и то близки...като се сетя за времето прекарано там....и тръпки ме побиват.
Отношението и е отвратително грубо и неуписуемо.
Мъжът ми и той неможеше да повярва, че това е доктор.
Преди да ми направят необходимите изследвания, любезната лекарка се провикна от почти в дъното на коридора (където й е кабинета) до другия край на коридора (където ме прати да се събличам)... '' - Еейй ти бръсната ли си МА?''..... Искам само да ви каза, че в коридора имаше към 20 човека... които чакаха да им дойде реда....
Та там ми направиха цветна снимка ...след която препаднах ...а тя (Чернева ми казваше...''-...стига си викала МА, тя още болката не е започнала..''), После излязох и препаднах в коридора (от ниско кръвно явно).
Въпросната лекарка така и не ме беше предопредила, че след цветна снимка немога да продължа с инвитро-то, а трябва  да изчакам месец да ми се изчисти организма от тази течност (от цветната снимка).
И така трябваше да прекъсна всичко за инвитро опита ми (още в началото), тъй като живеем извън страната, а се налагаше да се преберем. Върнахме се пак през юни за инвитро, но не там.
Да не споменавам, че и фактури (или касови бележки) никакви не ни е давала, а всички пари които ни е искала си ги слагаше в джоба на престилката!!!
Тя също така и пушеше в наше пресъствие, в кабинета си.
Наистина не искам да си спомням за нея......та каму ли да я препоръчам на някой.
Тръгнах си ...някак си унизена и обидена от тази ''жена''.
За съжаление това бе мое лошо премеждие.... но и това е моето мнение за д-р Чернева!!!!

Желая на всички ви много късмет... и Бог да е с вас !!!!
May the force be with you!
*
Re: Заглавие: д-р чернева от аг варна,мнения?
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2006, 17:24:44 pm »
Цитат на: grizina

....................................................................!!!!

Ако всичко това, което пишеш е истина, благодарна съм ,че не отидох при нея. На мне също ми я препоръчаха, заедно с още няколко имена.
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2006, 01:28:17 am »
Да Pucho, за мое голямо съжаление всичко това е истина,  дори съм ви спестила доста неща за да не бъда съвсем груба...но, ще трябва да тарпим и да стискаме зъби ...до ПОБЕДАТА !!!

...'' - трябва да бъдеш мъжко момиче! '' ...както каза баща ми !
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2006, 01:30:42 am »
Съжалявам имах предвид dendy
*
д-р чернева от аг варна,мнения?
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2006, 10:11:20 am »
Попитай Divna.
Знам, че тя ходи при нея.