Всички сте много мили момичета, това ми стопля тъжната и изплашена душичка.
Благодаря ви за окуражителните думи и за опита който споделяте с мен. В момента ми е адски трудно, изпитвам постоянна болка вътре в мен и ми е много трудно да се съвзема особенно когато виждам че моя съпруг преживява много по трудно нещата и изпада в едни състояния които ме измъчват много като го гледам, но това вече е тема за емоционални проблеми, която може би ще пусна там.
Искрено се надявам втория опит да се получи с мен защото и идея си нямам как ще продължа след това. Аз съм с високо ФСХ и един яйчник с изчерпан резерв и също не очакваме да направя много фоликулчета, но поне да успеят с новия протокол да растат с еднаква сила и големина. Сега имайки в предвид моя проблем с ФСХ направих 7 фоликулчета но бяха толкова различни по размер. Дано новия протокол проработи момичета дано защото чувствам че потъвам в една голяма черна дупка и излизане от там няма да има защото боли много боли, но дано греша.
Благодаря ви от цялото си сърце и душа, че толкова ме подкрепяте, вие сте моята упора.