0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кървене при бременност
« -: Юли 17, 2005, 22:17:58 pm »
Здравейте! Имам следния проблем...На втори юли си мислех, че ми е дошъл цикъл, но тъй като този цикъл продължи почти 10 дни, отидох на гинеколог. Оказа се, че съм бременна. Беше доста неочаквано за мен. Но това кървене доста ме притеснява, сега пия  Papaverini Hydrochloridum. Мисля, че кървенето намалява, но все пак продължава до сега. Моля ви, ако можете да ми дадете повече информация за това кървене. За първи път съм бременна и съм наистина притеснена. Естествено ще ходя на гинеколог, за да ме видят отново. Но ще съм ви благодарна ако споделите опит с мен.
*
Кървене при бременност
« Отговор #1 -: Юли 17, 2005, 23:02:31 pm »
Това кървене не трябва да го има, нека лекарите да те наблюдават и да следят как се развива бебето :!:Пий хапчетата и си почивай повече. Пожелавам ти успешно развитие на нещата и сладко бебче!
Кървене при бременност
« Отговор #2 -: Юли 18, 2005, 10:48:54 am »
Благодаря ти,  Краси!И аз се надявам всичко да е се оправи и да е наред. мисля, че кървенето спря, или поне досега не съм кървила.
Кървене при бременност
« Отговор #3 -: Юли 18, 2005, 14:51:46 pm »
Катето, стискам палци!
Благодаря ти, Бени!

Кървене при бременност
« Отговор #4 -: Юли 21, 2005, 15:06:19 pm »
Сега ми бият инжекции прегнил, досега две, другата седмица още две, за да спре кървенето. Дано бебето не се увреди от хапчетата и инжекциите. Уж няма опастност, но аз се съмнявам. Моля се всичко да се оправи
*
Кървене при бременност
« Отговор #5 -: Юли 21, 2005, 15:36:43 pm »
Кате, доколкото знам Прегнилът е hCG /човешки хорион гонадотропин, а това е "хормонът на бременността"/, така че не може да навреди на бебо, само ще му помогне да се закрепи по-добре. Поне аз така мисля. Не се притеснявай излишно, сега ти е нужно спокойствие, пък и лекарите знаят кое е опасно и кое не е за малкото човече. Стискам ти палци! Успех!
Кървене при бременност
« Отговор #6 -: Юли 21, 2005, 15:43:35 pm »
Благодаря , Тифани! Аз съм наистина доста притеснена. Много ми се иска всичко да е наред, това ми е първа бременност. :)
Кървене при бременност
« Отговор #7 -: Юли 21, 2005, 18:40:14 pm »
Кате, само ще кажа, че знам случаи на кървене през цялата бременнсот без това да доведе до прекъсването и. Така че споко, почивай, не се напрягай, нищо тежко, никаква работа и прочие. Виж тука в зачатие има статия по въпроса какво да не се прави при рискова бременност. Прочети я. Дано всичко да е наред! И ходи на видиозон - не е вярно че вреди на плода - в случаи, когато има риск това би го спасило. Прегнила се бие на момичетата, които правят инвитро, тъй че споко - нормално е.
Матей - 1.04.2006 г