здравейте момичета !
При мен на 21 ден ми направиха сондаж и ми биха диферелина.Казаха ми на 1 ден от МЦ да бъда налице, за да ми направят изследване на Е2, след което започва стимулация с Пурегон.Имам и изписан Прегнил-5 ампули, но не съм наясно той кога ще се поставя.
В момента съм много притеснена защото от няколко дни телесната ми температура е повишена.Два -три дни преди сондажа бях вдигнала 37,1, но явно се бях простудила и бързо се оправих и на деня за диферелина бях добре. Но след него започна отвреме на време да се качва като варираше от 36,8 на 37 ,после нормална 36,5 после 37,1 ,като снощи вечерта беше 37,2. Днес отидох до личната на преглед,каза че всичко е о.к. и като и казах, че вече са ми били диферилина ми каза , че вероятно е от него защото е хормон, а аз си мислих, че е от гърлото, защото от време на време ме дразни.
И наистина - бях си запазила упътването на Диферлина и там прочетох,че един от въэможните нежелани ефекти е повишаване на температурата.Много ви моля, пишете ми ако сте имали такъв проблем