0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Зачатие при диабет
« -: Февруари 15, 2007, 13:55:12 pm »
Zdravejte dami, toku 6to se registrirah.
Moja priatelka e bolna ot diabet, no iska da ima dete.Problemut e 4e ja e strah. Dali znaete vuzmojno li e zabremenjavane v tozi slu4aj i kakvi sa riskovete za ploda i majkata?
Majka mi mi razkaza za nejna poznata diabeti4ka, kojto izkarala purva bremennost dosta tejko, no vse pak uspe6no. Za sujalenie v na4aloto na vtorata bremennost po4inala ot poka4vane na nivoto na zaharta.

Suvsem naskoro na priatelkata mi i otkriha kisti s razsejki (dano da sum razbrala pravilno) v ja4nitsite i sega vseki mesets (za 6 mesetsa napred)6te i slagat injektsia za anti menzis i 6te sledjat dali razsejkite sa namaleli. Tova ozna4ava li 4e ne moje da ima detsa???

Molja vi ako znaete ne6to s koeto moga da i pomogna spodeleto go.
Blagodarja v avans.

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Февруари 19, 2007, 20:38:56 pm от Lali »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Зачатие при диабет
« Отговор #1 -: Февруари 15, 2007, 16:14:16 pm »
Няма еднозначен отговор, зависи от вида на диабета и състоянието на жената. Нека си намери гинеколог и да се консултира с него.
« Последна редакция: Февруари 19, 2007, 20:39:33 pm от Lali »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: Зачатие при диабет
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2007, 09:28:18 am »
Meli, blagodarja za otgovora.
Пиши на кирилица
« Последна редакция: Февруари 28, 2007, 09:36:46 am от Lali »