0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Препоръчайте ми гинеколог
« Отговор #20 -: Януари 23, 2006, 12:59:18 pm »
« Отговор #21 -: Януари 23, 2006, 14:14:40 pm »
Цитат на: little_rabbit
КЛИНИКАТА НА ЩЕРЕВ

Благодаря за информацията- пуснах мннието малко прибързано преди да съобразя, че мога да се поразровя...След като разгледах сайта обаче останах с впечатление, че трябва да имаш сериозен проблем, за да отидеш на преглед там??А не просто за профилактичен преглед и изследвания???

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #22 -: Януари 23, 2006, 14:32:39 pm »
Да.
« Отговор #23 -: Януари 23, 2006, 14:59:03 pm »
Ама че съм заспа :(
КЛИНИКАТА НА ЩЕРЕВ, втори опит

Саморасличе, предния път съм те пратила при Владимиров...
« Отговор #24 -: Януари 23, 2006, 15:31:12 pm »
Цитат на: samorasliche
Цитат на: little_rabbit
КЛИНИКАТА НА ЩЕРЕВ

Благодаря за информацията- пуснах мннието малко прибързано преди да съобразя, че мога да се поразровя...След като разгледах сайта обаче останах с впечатление, че трябва да имаш сериозен проблем, за да отидеш на преглед там??А не просто за профилактичен преглед и изследвания???

Не е така - аз попаднах там по съвсем различни причини (гъбички, които лекувах в продължение на 15 години - неуспешно - преди да отида при тях) е - много са внимателни и изобщо не е задължително прегледът да е свързан с проблемно забременяване. Успех
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #25 -: Януари 23, 2006, 16:08:29 pm »
Ааа - така ми стана ясно вече...Имат много удобно раб. време за работещи....Но някой знае ли събота и неделя дали лекарите имат приемни часове или се занимават с текуща дейност и с вече постъпилите в клиниката?

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #26 -: Януари 23, 2006, 17:51:03 pm »
Работят и събота, и неделя.
« Отговор #27 -: Февруари 19, 2006, 00:42:06 am »
Цитат
Не е така - аз попаднах там по съвсем различни причини (гъбички, които лекувах в продължение на 15 години - неуспешно - преди да отида при тях) е - много са внимателни и изобщо не е задължително прегледът да е свързан с проблемно забременяване. Успех

crazy33 здравей ти при кой лекар беше и аз имам дългогодишен проблем с гъбичките около 5 години  :cry: , ще ти бъда безкрайно благодарна ако ме нсочиш към някой добър специалист в тази област.

Поздрави
Re: Препоръчайте ми гинеколог
« Отговор #28 -: Февруари 20, 2007, 22:49:45 pm »
Благодаря за препоръките, момичета! :) Много сте мили. Всъщност преди да видя отговорите ви, вече си бях записала час за д-р Казаков в медицински център "Лора". Оказа се много внимателен и не ме прекъсна нито веднъж, докато говорех, за разлика от  своите предшественици.Направих този избор случайно, но съм доволна. 8) Само не ми стна ясно цитонамазката единствено при него ли не се поема от здравната каса, или по проницип вече не влиза в пакета. Преди никога не съм я заплащала. Някой може ли да ме информира?
Здравейте, момичета. Някой може ли да даде мнение за д-р Казаков? Днес бях на преглед при него заради кафяво зацапване. Наистина беше много отзивчив, но всъщност не ми каза от какво е. Каза да чакам да ми дойде М /а можело и да не ми дойде нормално/. Казах му, че не съм си изследвала хормони досега и той ми назначи, но без направление /в тяхната клиника/. Прати и мъжа ми на спермограма в "Майчин дом", а доколкото видях, няма доволни от тях.
« Отговор #29 -: Февруари 21, 2007, 06:41:37 am »
Прати и мъжа ми на спермограма в "Майчин дом", а доколкото видях, няма доволни от тях.

Да, за съжаление нито един от "обикновените" гинеколози не е наясно, че в МД спермограмите са нереални. Просто я повторете в клиника по стерилитет - в София има голям избор.
« Отговор #30 -: Февруари 21, 2007, 17:29:17 pm »
Благодяря за мнението little_rabbit. След като разгледах форума, реших да ходим в клиниката на Владимиров. Мисля там да си пусна и хормоните.
« Отговор #31 -: Февруари 21, 2007, 19:40:38 pm »
Добър избор!