0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря за отговора отново ,Евро!Наистнита много глупава постъпка от моя страна , но така се стекоха нещата този месец и обърках приема.  :(Моля те  , кажи ми ,да започна ли да го пия сега???Прекъснах прима за 8 дни.... :( :(
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Не бих се наела да ти дам съвет или рецепта, за това е необходимо да се спазват инструкциите на лекаря на който сме се доверили лечението ни.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
 :)Евро,разбира се, права си!
raya07,кажи има ли доказана бременност при теб с това закъснение
За жалост - не , няма бременност, въпреки 7 дневното закъснение. :( :( :(Имам бегли предположения ,че  ову е била доста късна- близо на  :24-25 ден , откъдето и дойде високата температура и голямото закъснение. Може би точно с избързването ми с приема на Утрогестана се получи тази аномалия. В извод- не правете нищо на своя глава и спазвайте предписаното то лекара стриктно :)
*
Здравейте момичета , пункцията ми беше на 16 този месец , а трансфера на 19, от пункцията до трансфера  поставях утрогестана вагинално  ,но започнах да имам зачервявания и за това  лекарката ми каза да го пия и ми каза че може да имам неразположение заради падане на кръвното.Някой от вас пиел ли го е , друг ден сутрин като го пия ми  е по зле ,имам замайване , световартеж и ми се спи.Но днес  от сутринта сякаш имам само съвсем леки подобрения и  се чудя дали да се притеснявам или е нормално.
Здравей plamak, аз съм го пила същите симтоми имах-световъртеж, внезапна отпадналост направо изведнъж ми се доспиваше, но когато го поставях вагинално нямах такъв проблем.
*
Здравей, аз приемах утрогестан в продължение на пет последователни месеца след стимулиране с клостилбегит.  Сутрин пиех глобула, а вечер го поставях вагинално. Не съм имала странични ефекти, освен че напълнях 4 кг от цялата схема и не забременях. :(.
« Последна редакция: Септември 25, 2014, 20:57:34 pm от kati_vm »
*
Аз го слагах 2 дни и на третия  вече го пиех защото  получих зачервяване и дискомфорт и така ме посъветва лекарката.Мога да отбележа че поне последните два дни  започнах сутрин да изкарвам малко по добре и  основно остана най зле да съм следобед.Деси и аз съм така изведнъж ми става така.
Кати много съжалявам че така е станало .Аз  бях с лека стимулация за ИКСИ на естествен цикъл и след пункцията  го започнах.