0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
след диферелин
« -: Март 02, 2007, 13:01:42 pm »
Здравейте момичета :)Искам да попитам тези,които вече са приключили това лечение,кога изчезват страничните ефекти от него най-вече топлите вълни и напрегнатостта,защото аз съм към края на трете  инжекция едва и направо ме влудяват :(  :cry:Искам да попитам имали много от вас,които са се разминали само с три инжекции и ако иам при кой доктор сте били?Благодаря ви много предварително :bighug:
Re: след диферелин
« Отговор #1 -: Март 02, 2007, 13:17:52 pm »
При мене изчезнаха около месец след последната инжекция :D

lb2f
*
« Отговор #2 -: Март 02, 2007, 13:38:24 pm »
При мен курса на лечение беше само от 3 инжекции.  8)
Страничните ефекти изчезнаха месец-месец и полувина след последната инжекция. :D

*
« Отговор #3 -: Март 02, 2007, 14:13:45 pm »
Мерси много за бързите отговори :)Малина  ти при кой гинеколог беше? На теб заради ендометриоза ли ти исписаха диферелина?И как разбраха,че може да бъдат само три инжекции?
« Последна редакция: Март 02, 2007, 14:26:53 pm от keaty »
*
« Отговор #4 -: Март 02, 2007, 14:44:19 pm »
Мерси много за бързите отговори :)Малина  ти при кой гинеколог беше? На теб заради ендометриоза ли ти исписаха диферелина?И как разбраха,че може да бъдат само три инжекции?
При д-р Попов, оперирана съм от него лятото. Имах 9 см ендометриозна киста. Прегледа ме 10 дни след поставянето на трета инжекция и каза, че яйчника се е свил и няма смисъл от повече. Според него това е новия метод на лечение. Доверих му се и не съм търсила други мнения.

*
« Отговор #5 -: Март 02, 2007, 16:46:22 pm »
Мерси Малина и мен той ме оперира,но на мен ми каза,когато ходих преди няколко дни , че се разбирало едва непосредствено преди четвъртата,и ме варна,много странно :?
*
« Отговор #6 -: Март 02, 2007, 17:19:19 pm »
Странно е, но си спомням че такава ни беше уговорката след 3-та инжекция - преглед.... И на прегледа той каза че 3 стигат.
Теб прегледа ли те?
Незнам :( добър е като оператор, но понякога държанието му към пациентите е странно. :?
Не се притеснявай, той си знае работата. При всеки нещата стоят различно.
« Последна редакция: Март 02, 2007, 17:20:59 pm от Малина »