0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nelly S

• *
  • 13
  • Това, което не те убие, те прави по-силен
Прегнил при инсеминация
« -: Февруари 09, 2007, 14:17:51 pm »
Здравейте,

Предстои ми инсеминация на нормален цикъл, без допълнителни медикаменти за сега. Чувала съм, че за да е по-сигурно, че се е спукал фоликулът, се бие прегнил. Може ли да ми кажете нещо повече за това. Да искам ли да ми бият и има ли някакви странични ефекти от него :? Благодаря предварително за отговорите :lol:
Нека до всяко добро същество застане поне още едно
Re: Прегнил при инсеминация
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2007, 17:26:55 pm »
Спокойно, няма никакви странични ефекти!
Успех  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2007, 18:12:40 pm »
Довери се на доктора си!
По принцип се бие за по-точно изчисляване на деня и часа на инсеминацията!
Успех!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2007, 21:11:52 pm »
Здравейте,

Предстои ми инсеминация на нормален цикъл, без допълнителни медикаменти за сега. Чувала съм, че за да е по-сигурно, че се е спукал фоликулът, се бие прегнил. Може ли да ми кажете нещо повече за това. Да искам ли да ми бият и има ли някакви странични ефекти от него :? Благодаря предварително за отговорите :lol:
Не се притеснявай :DПрегнила няма странични ефекти! :D :D
 ( простичко казано Прегнил е инжекция с ЧХГ за спукване на фоликула..............той се извлича от урина на бременни)
*
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2007, 22:27:18 pm »
Ами да ти кажа аз имам 3 инсета 2 на естествен цикъл и при тях нямаше прегнил. Прегнил слагах само при индукция на овулацията. Така че сигурно лекарят е преценил, че ще може да улучи момента. Успех!
P.S. Моята единствена бременност се получи при естествен цикъл, неуспешно завършила за съжаление. Успех!