0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добре дошли.Радвам се, че сте добре!Оги и на мен селед около два месеца ми предстои живот и здраве мой док е също Владимиров и той ми предлага за раждането Д-р Благоева.Още не съм се срещала с нея много бих искала малко инфо от теб ,когато имаш възможност.Благодаря предварително.Целувки и успех.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Добре дошли.Радвам се, че сте добре!Оги и на мен селед около два месеца ми предстои живот и здраве мой док е също Владимиров и той ми предлага за раждането Д-р Благоева.Още не съм се срещала с нея много бих искала малко инфо от теб ,когато имаш възможност.
Изобщо не се колебай за д-р Благоева. Нямам никаква забележка към нея-прекрасен специалист и човек. А не съм и виждала доктор, който толкова много да обгрижва пациентите си. Просто е страхотна. Всеки ден идваше да ме види в болницата. Звънях й за всичко, което ме притесняваше и по което време и да е. Много е мила и можеш да й се довериш напълно. Аз съм много доволна.

Много благодаря за отговора.От клиниката само хубави неща чувам за нея, Имам още едно виждане с Док и може би след това ще се срещна и с нея.На теб и Вики успех.Надявам се да се оправи проблема с кърменето и да се забави АМ.