0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Миссед и първия цикъл...
« -: Февруари 07, 2007, 15:29:04 pm »
Здравейте,момичета!Както някой от вас знаят на 29.12.206 г.стана  мисседа и ми направиха кюртаж.Кървене непосредствено след него почти нямаше.Появи се няколко дни по късно и се оттича 10-12 дни.На 06.02.07 г прокървих много леко а днес няма нищо.Споделете при вас кога е настъпил първия нормален цикъл след миссед.
*
Re: Миссед и първия цикъл...
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2007, 15:43:58 pm »
След моя миссед през юли и последвал кюртаж на 27.07 нямах почти никакво кървене. Цикъл ми дойе след доста време, след 34 дни в началото на септември и беше ужасно силен 4 дни. Много се бях изплашила, но разбирай кървища силни нонстоп. След това спря изведнъж без да намелее. Този цикъл не го броя за нормален. Следващият ми цикъл в началото на октомври беше ок. От тогава да чукам на дърво всичко е ок.
В интерес на истината при първия ми спонтанен аборт, който беше януари 2006 и който не беше миссед, въпреки кюртаж в същата седмица (7-8-ма) още първия цикъл след това беше както обикновено.

Ами това е.
Успех мила!  :bighug:
*
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2007, 15:45:06 pm »
Здравей,

Възможно е все още да нямаш менструация.
Това леко кървене вчера, не ми прилича на менструация. Ама не съм д-р и не мога така от разстояние нищо да потвърдя.

Първият ми цикъл след абразиото беше точно на 20-ти ден и нормален като обме, цвят и т.н

Нормално е мървата менструация след кюретажа да се появи от 20 до 40-ти ден. Ако не ти дойде тези дни (ама истински) потърси лекар.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #3 -: Февруари 07, 2007, 15:51:44 pm »
Хайде и аз се присъединявам , към шашкането ! :(
И моят цикъл не идва !
Днес е 30-я ден след абразиото и .... нищо!
Никакви признаци!
*
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2007, 15:54:49 pm »
Efirche, след 40-тият ще се шашкаш ;)
За сега живей спокойно.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #5 -: Февруари 07, 2007, 15:56:42 pm »
Efirche, на мен и след двата аборта ми дойде след повече от 30 дена.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2007, 16:14:39 pm »
след абразиото, д-р Даскалов ми каза, че е нормално менструацията да дойде до 6 седмици по-късно, тоест 42 дни. ако закъснее повече, тогава на доктор.
при мен дойде на 39-тия ден.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #7 -: Февруари 08, 2007, 12:30:54 pm »
Здравейте,вчера вечерта кървенето се усили,но много слабо.Днес сищо тече много слабо.Притесняваме обаче това че по принцип моят цикъл е много обилен,предвид миомата която имам.Пия разни билки и си мисля да не би пък това да е причината за слабото кървене.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #8 -: Февруари 08, 2007, 12:59:21 pm »
Първият ми аборт беше 21.01 миналата година,дойде ми чак април и то предизвикано с лекарства.Вторият 18.12 -все още не ми е дошло,но предполагам е защото ми правиха 3 пъти абразио,последният на 19.01.-и аз не знам сега кога да го очаквам.
<br />
« Отговор #9 -: Февруари 08, 2007, 13:15:45 pm »
z22 , 8O

По принцип цикъла ти ,редовен ли е ?
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #10 -: Февруари 08, 2007, 16:12:25 pm »
ами не беше хич редовен-идваше ми 2-3 пъти в годината,но след лапароскопията през  април 2005 г. ,започна да идва на 36 дни.И така,докато не забременях(8 месеца след лапаото)-имах мисед (януари 2006) и след него всичко пак се обърка.Не ми дойде до април и го предизвикаха,после дойде сам през юли и съм забременяла ,и декември беше другият аборт.Та сега  не знам какво да очаквам,явно ефекта от лапарото вече е отминал-ще видим.
<br />