Може да забременее, да. И да се измиеш, и да уринираш, и един сперматозоид да има останал - пак може да забременее. И при първият акт ако "не свършиш" (или поне така си мислиш) в нея, пак може да забременее. Ти не контролираш този процес на 100%.
Знам, че полово предаваните болести ти звучт като научна фантастика и си мислиш "На мен точно няма да ми се случи!", "Тя изглежда здрава.", "Тя беше девствена!". Нито едно от горните не е гаранция и ако от СПИН действително боледуват много малък процент от хората, то има други болести, които в голямата си част протичат дълго време без симптоми и които могат да ти "помогнат" след време да нямаш деца или да си докараш трайни увреждания.
Освен това жената не е ЖИВОТНО, не мисли за контрацептив СЛЕД свършена беля, той се пие само в екстремен случай - скъсал се е презерватива например и е много натоварващ за нейния организъм. Казва се Постинор дуо, първата доза се пие до 24ч. след акта, прочети листовката, ако се наложи.
За бременност може да се разбере с кръвен тест най-рано 7 дни след овулацията. Съмнявам се тя да знае кога и е - така че най-рано на цикъл, и седем дни и на цикъл за вас все ще е късно!