Здравейте! Радвям се, че намерих поредния форум, в който мога да коментирам некомпетентността и измамите, ккоито прави доктор Желязкова!!!! Бах нейна пациентка повече от 2 години. Майка ми също посещаваще д-р Желязкова. И двете сме много отговорни към здравето и профилактиката си и правим постоянно и непрекъснато всички необходими прегледи за жени, които водят полов живот. 2 или 3 пъти годишно се подлагаме на всички иследвания като микробиология, цитонамазка, микоплазма и ореаплазма, разширена микрбиология, еехограф. В действителност дори не помня кои бяха и другите изследвания, които и препоръчваше едногодишно, защото осъзна, че въпреки високите ий цени и лошото и отношение, предпочитам да правя всички иследвания, за мое спокойствие. Точно заради това и ме товареше още повече. Веднъж отидох при нея за поредните изследвания след 6 месеца и тя ми откри хламидия. Естествено т.к. имам постоянен партньор и съм моногамна, настана революция вкъщи, защото единствено отт него можеше да е заразавянето. Предписами най-силните и стари български антибиотици, които впоследствие разбрах, че са вече почти неизползваеми при съвременното разнообразие от лекарства. Аз естествено, т.к. имам доверие а гинеколожката си ги взих от нея, въпреки че са малко по-скъпи от аптеките, но съм толерантна и искам хората, които работят да печелят. Започнах лечение и развих много силни гъбички, въпреки вагиналните таблетки, които ми препоръча. На третия ден от лечението излязоха резултатите на приятеля ми и бяха отрицателни!!!!!!!!!1!
Не можех да повярвам, какво сеслучи. Разгледах си изследванията - от коя лаборатория са правени и чак тогава забелязах, че резултатите ми са написани на бележка за медицинска бележка, без име на лаборатория и само с печата на д-р Желязкова. На следващия ден отидох на друг гинеколог, веднага спрях антибиотика, с който ме тровеха явно без основание, направих си иследвания в цибалаб и ,познайте бяха отрицателни.Продължих да лекувам само последиците от лечението на д-р Желязкова - гъбичната инфекция.
Знаех, че тя е меркантилна и че цените са й високи, знаех, че приходите от частния й кабинет се инвестират в частен кабинет на сина й в чежбина. Но това вече е крайно, това е нечовешко , даже чудовищно. Човек без съвест. В момента на разкриване на историята бех особено афектирана, исках да срина кабинета й, да предпазя всяко едно момиче, което се подлата поради доверието в лекаря си без съмнение на опитите, които си прави тя. Мислех да стигам до много далеч, но впоследствие се отказах, защото за съжаление ще е безсмислено. В България дори и при такива действия измамници работят, практикуват и си играят с човешкото здраве. Но поне предприех действия да напиша във възможно най-много форуми за този докторка-измамник, за да може поне някои момичета да направят правилния избор.