0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
безцветно течение.
« -: Февруари 02, 2007, 16:03:18 pm »
Здравейте!
От няколко дни имам безцветно течение,точи се като белтък от яйце.Не е непрекъснато,само като ходя на тоалетна.Знам и,че не сте лекари и не можете да кажете какво е,но случвало ли ви се е някога.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Re: безцветно течение.
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2007, 16:11:55 pm »
Ако си в дните около овулация най-вероятно е ЦС :D.
А ако не е така - тичай на лекар  8).
Намерихме нашето синче.
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2007, 16:36:59 pm »
И аз така си мисля,че е цервикална слуз
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2007, 17:08:26 pm »
Това какво значи,че днес,след един ден,след колко съм в овулация,знаете ли.Понякога съм имала,но не е било толкова силно.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2007, 17:48:34 pm »
До колкото знам при много жени се среща по време на овулация да има такова безцветно течение.Лично на мен често ми се случва.Ако не си около овулация не е лошо да посетиш лекаря си.
*
« Отговор #5 -: Февруари 02, 2007, 17:52:57 pm »
Ако е около седата на цикъла означава, че овулацията наближава

Съществуват много признаци, по които да определите че предстои овулация:

Напрежение в гърдите, в резултат на отделянето на повече естрогени, което предшества отделянето на яйцеклетката.

Леко наболяване в областа на яйчниците.

Появата във влагалището на слуз без миризма и без цвят, произведена от клетките в шийката на матката. Тази цервикална слуз е обилна между 10-тия и 14-тия ден от цикъла. Тя е отлична среда за прием на сперматозоиди, благодарение на нея те могат да проникнат вътре в матката и да оплодят отделената яйцеклетка.

Евентуално леко кървене.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2007, 20:37:06 pm »
Най -вероятно е ЦС. :D
*
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2007, 22:22:49 pm »
Чета тази тема и ми става интересно. Чудя се, как така познат потребител , с над двеста мнения пита за белтъкообразна слуз и евентуално колко дни след слузта е овулацията  8O  8O. Извинявай Силванченце ако бъркам нещо , но все си мисля , че след като посещаваш редовно този форум , би трябвало да си наясно с някои неща. А ако имаш съмнение , че това не е цервикална слуз , по-добре отиди на лекар.
« Последна редакция: Февруари 02, 2007, 22:45:27 pm от dani_ j »

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2007, 09:56:47 am »
Дани, всеки може да пита когато си иска и  каквото иска по репродуктивни въпроси.
Дори и да имаш познания понякога може да имаш съмнения.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #9 -: Февруари 05, 2007, 08:41:45 am »

Чела съм наистина за това течение,но се появи някъде на деветия ден,а при мен цикъла обикновено е 30-32 дневен,което според мен значи,че овулацията трябва да е някъде 17-18 ден.При Йорданов сме засичали веднъж при преглед на 15 ден,а с тестове е била два пъти някъде 15-17 ден,затова се учудих.
Благодаря ви,момичета за отговорите.
Лек ден!

09.04.2009 г.