0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
кървене след цитонамазка
« -: Февруари 01, 2007, 14:45:15 pm »
Здравейте,момичета!Може въпросът ми да ви се стори глупав :oops:,но случвало ли ви се е да кървите след самата процедура,при която се взима материала за цитонамазка? Питам ви,защото вчера бях в МЦ"Санита" в Младост за да ми вземат влагалищен секрет и материал за цитонамазка.Веднага след това ме заболя корема ниско долу и забелязах кървене,което продължава и до днес (но малко по-слабо) и съм доста притеснена,защото съм правила такова изследване доста пъти,но това ми се случва за първи път!Моля ви пишете ми дали е нормално :help1:
*
Re: кървене след цитонамазка
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2007, 14:47:28 pm »
Не знам дали е нормално, само ще ти кажа, че при мен не се е получавало кървее след какъвто и да било вагинален преглед или след вземане на секрет.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2007, 15:37:30 pm »
Мисля, че не е нормално да кървиш след цитонамазка, МБ и преглед с уз
Пристрастена към д-р Хаус!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2007, 15:56:25 pm »
не мисля, че след вземане на секрет трябва да кървиш, но ако се притесняваш по добре отиди на доктор да види на какво може да се дължи, успех  :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2007, 16:03:33 pm »
Не би трябвало да имаш кървене.Да не е време за менстуралния ти цикъл?
*
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2007, 16:13:25 pm »
Здравей,

А случайно да са ти правили и колпоскопия? На мен след колпоскопията, когато е по време на овулация ми се появява болка и има леко зацапване, не е точно кървене.
*
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2007, 16:22:58 pm »
Аз след цитонамазката имах леко кървене и докторът ме предупреди, че е възможно да се появи, но беше съвсем леко.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2007, 21:08:26 pm »
И на мен ми се е случвало след цитонамазка да имам леко кървене.....но само за един ден.
*
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2007, 11:04:39 am »
Благодаря на всички ви,момичета! :thankyousign:Правили са ми колпоскопия,но преди 4-5 години,имах известни проблеми.Оттогава обаче всичко уж е ок.Вчера се консултирах с позната гинеколожка,която ми каза,че ако имаш раничка или цитонамазката е взета по-отвътре в шийката на матката е възможно да има кървене.Важното е,4е днес има само леко зацапване!Все пак ще отида на преглед за всеки случай.
« Отговор #9 -: Февруари 04, 2007, 15:57:18 pm »
случвало ли ви се е да кървите след самата процедура,при която се взима материала за цитонамазка? Веднага след това ме заболя корема ниско долу и забелязах кървене
Случвало ми се е преди 3 години точно това което описваш, заболя ме силно ниско долу като прии менструация и имах тъмнокафяво течение няколко дни.

*
« Отговор #10 -: Февруари 04, 2007, 17:13:18 pm »
И на мен ми се е случвало да имам кървене след цитонамазка и ме бяха предупредили изрично че може да имам 1-2 капчици кръв , но най сериозно съм кървяла след 1 биосия в края на септември 2005-та което ми продължи 3 дена преди да ми дойде нормален м.
*
« Отговор #11 -: Февруари 05, 2007, 12:05:51 pm »
Абе фанта ти при кой "лекар" ходиш?
Пристрастена към д-р Хаус!