0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Вал

ендокринолог Варна
« -: Януари 29, 2007, 16:22:12 pm »
Здравейте!

Форума Ви е супер.Бихте ли споделили с мен мнения за ендокриног във Варна.

Имам хиперфункция на щитовидната жлеза.

Благодаря Ви предварително.
*
Re: ендокринолог Варна
« Отговор #1 -: Януари 30, 2007, 08:48:16 am »
д-р Серджева,работи в МЦ Сириус-тел.621014
« Отговор #2 -: Януари 30, 2007, 09:46:14 am »
д-р Деведжиева, поликлиника "Младост", 052/555529
д-р Кавърджикова, мед. ц-р 'Вега",  052/602263
д-р Любомирова, ул."Хр.Попович" 12, 052/615-985
Това са някои от ендокринолозите и техните координати.
Мненията са леко противоречиви, затова най- добре разгледай вече споделените във форума впечатления.
Успех!
*

didka_77

« Отговор #3 -: Януари 30, 2007, 20:01:57 pm »
Здравей!Аз ходя при Христозов в м.център"Дария",той също е добър,но често е в чужбина
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2007, 18:04:40 pm »
Аз съм обиколила няколко ендокринолози през годините, не съм останала от никой кой знае колко впечатлена, но все пак за информация:
д-р Ковачева(Сириус) - нищо особено, поглежда хормоните и ти казва да намалиш или увеличиш тироксина
д-р Христозов  (Сириус) - не си вдига дори погледа да погледне кой е влязъл, много хвален, аз не мога нищо хвалебствено да кажа
д-р Протопопова (Сириус) - продаваше Селен на пациентите си за 25лв, произход неясен, работи по ЗК
Проф. Коева (Клиника Коеви) - на първи преглед обяснава горе долу подробно какво ти има, следи какво пиеш, изследванията, препитва..може да се каже че съм доволна (без много да се изхвърлям обаче).. Освен това е много скъпо е при нея - 30лв на преглед
« Отговор #5 -: Февруари 07, 2007, 15:58:44 pm »
Здравей, аз съм много доволна от д-р Мариана Христова - работи в поликлиниката в Аспарухово. Много е мила и ти обяснява всичко, работи със ЗК. Лекува майка ми и сестра ми които също имат проблем със щитовидната жлеза. Нищо не ти пречи да отидеш на една консултация с направление и сама да си прецениш.
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2007, 17:05:15 pm »
Здравей.Аз бих ти препоръчала д-р Райков.Преглежда в МЦ"Венкор-Патанов"  тел.62-42-62.Майка ми се лекува при него и много доволна;гледа и на ехограф;прави и биопсий.