0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Правихме опити за бебче и преди менструалната ми дата нямах никакви симптоми, че ще ми дойде, гърдите обикновенно много ме болят, а сега са меки и без никаква болка, нооооооооооооооооо ми дойде. Освен това малко ми е лошо, дали съм бременна?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Направи си тест за бременност.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Мен гърдите преди цикъл понякога ме болят, понякога не, а последните месеци дори едната ме боли повече от другата и все не съм бременна.  :?
*
Не искам да те разтревожвам, още повече, че напрежението и болката в гърдите хич не е меродавен признак, но аз съм си забелязала на мен, че месеците, в които не ме болят гърдите са ми оновулаторни... При мои приятелки и познати обаче, няма подобна връзка!
И мен понякога ме болят, понякога не.Найстина най-сигурният начин ,ако се съмняваш за бременност е тест.Успех
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Понякога ме болят, понякога - не. Бременност няма.
Два цикъла спряхме с опитите, мъжът ми го оперираха и нямаше как, но гърдите преди М пак си ме боляха адски . Поне сега съм сигурна, че при мен не са признак за бременност :) и не си внушавам вече, че всеки месец става оплождане, но не се закрепя. Мен винаги ме болят гърдите 7 - 10 дни преди М и то доста, дори до 2 дни след М :(

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
От няколко месеца имам много болезнени гърди,дори започват да болят малко преди ову,но бременност няма! :(Моята приятелка вобще не я боляха и е бременна! :D