0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nelly S

• *
  • 13
  • Това, което не те убие, те прави по-силен
Бихте ли ми казали дали след инсеминацията са ви назначили някакви изследвания и за какво. Изобщо - какво се случва след това? Благодаря :)
Нека до всяко добро същество застане поне още едно
*
Re: Какво направихте след инсеминацията
« Отговор #1 -: Март 12, 2007, 14:01:03 pm »
4ака6 и след 2 седмици след инсеминацията прави6 тест кравен за нивото на HCG за евентуална бременност .А вси4ки необходими изследвания се правят преди процедурата не след нея .
УСПЕХ ....
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

Nelly S

• *
  • 13
  • Това, което не те убие, те прави по-силен
« Отговор #2 -: Март 12, 2007, 15:24:22 pm »
Имам предвид изследване на прогестерон 4 дни след инсеминацията иска док и предписване на някакви лекарства и също- кръвен тест за бременност - по кое време Hug
Нека до всяко добро същество застане поне още едно
*
« Отговор #3 -: Март 12, 2007, 16:34:20 pm »
Мила Нели,
на мен не ми искаха никакви тестове след инсето.Само си продаългих с изписаните Утрогестан и Фолиева киселина.Менструацията ми дойде и до кръвен тест не се стигна.
ти къде си прави инсето?При кой лекар?
Успех ,миличка!
*
« Отговор #4 -: Март 12, 2007, 17:26:20 pm »
Имам предвид изследване на прогестерон 4 дни след инсеминацията иска док и предписване на някакви лекарства и също- кръвен тест за бременност - по кое време Hug

На мен прогестерон не са ми изследвали след инсе, но може би за да се презастрахова, моят лекар ми изписва Утрогестан.
Кръвен тест правиш 14 дни след инсе или най-малко 7 дни след Прегнил.
Нели, не се притеснявай, явно на твоят лекар му е такава практиката.

Пожелавам ти успех и стискам палци за  :bfp1:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Март 12, 2007, 19:13:04 pm »
Бяха ми изписали само фолиева и дуфастон, но от него ми дойде по-рано.
Успех!!!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #6 -: Март 12, 2007, 20:57:08 pm »
След инсеминацията на мен също ми изписаха дуфастон и фолиева киселина 2 пъти по 1 таблетка и от двете.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Март 12, 2007, 21:14:18 pm »
След инсе са ми изписвали Дуфастон,Ношпа,Естрофен и фолиева.