0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Този месец ще пробвам и билки:)
« -: Декември 02, 2006, 11:10:10 am »
Здравейте, момичета! В борбата за бебе този месец включвам ново оръжие - билки. От вчера почнах по схема билкова смес за забременяване от аптеката на ул. "Поп Богомил" в София. Хубавото е, че и мъжът ми и той се ентусиазира и решихме и двамата да пием един месец, пък дано за Коледа да имаме подарък :)
Re: Този месец ще пробвам и билки:)
« Отговор #1 -: Декември 02, 2006, 12:05:02 pm »
Дано, желая ви го от сърце!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #2 -: Декември 02, 2006, 14:06:52 pm »
желая ти успех,но ако не стане за Коледа-не спирай билките.Те действат бавно и е нужно поне 3 месеца,за да има ефект.
<br />
« Отговор #3 -: Декември 02, 2006, 18:57:27 pm »
Благодаря за пожеланията, дано се сбъднат  :) Ама и аз съм една завеяна - едва след като пуснах темата в "Опити", видях, че всъщност вече има пускани такива теми - Лали правилно я е преместила :).

Z22, билкарят каза, че ни дава смес за 2 месеца, ако дотогава не стане - да му се обадим, ще даде за още 2 месеца. Всъщност аз се запалих по идеята с билките, защото моя позната вече 2ри път забременява с билки - и двата пъти са се опитвали около 2 години, ходили са по прегледи и все са им казвали, че и тя, и мъжът й са ОК. После тя почнала да пие билки и първото бебе станало на 2рия месец, а сега второто - на третия. Така че това ми дава някакви надежди, че все пак може и на мен да помогнат.
*

radka

« Отговор #4 -: Декември 10, 2006, 20:14:23 pm »
здравей.какви са тези билки
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Декември 11, 2006, 06:58:39 am »
Предполагам че са от билкова аптека на  ул."Поп Богомил" 38. тел.983 6003, 983 9916.Изпращат ги по поща. :D
*

tokador

• *
  • 25
  • [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http:/
« Отговор #6 -: Декември 11, 2006, 14:10:55 pm »
И аз запо4нах с билките и се надявам на резултат по нова година...т.е. януари...,но моята гинеколожка ми предписа и допълнително хап4ета и обновениа вариант на фолиевата киселина...
   На вси4ки ви желая от сарце успех!!!!! :D stork-boy yahoo_17
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #7 -: Декември 12, 2006, 05:28:07 am »
Цитат
обновениа вариант на фолиевата киселина
това за сефте го чувам. Какъв е този обновен вариант?
*

tokador

• *
  • 25
  • [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http:/
« Отговор #8 -: Декември 12, 2006, 11:31:07 am »
Е...така си го кръстих-това е NEOPHOLIC META ,т.е.L-метил фолиева киселина......
*
« Отговор #9 -: Септември 06, 2007, 19:31:48 pm »

E Seasmilebg, какво, помогнаха ли ти билките? Аз също пия билки, ама само чета за ентусиазирани момичета, които ги започват и такива които ги пият, после вече не пишат дали са им помогнали да забременеят. Желая ти успех!!! :balk_113:

« Отговор #10 -: Март 18, 2008, 18:51:47 pm »
ЕЕе има ли ефект пиенето на билки?Не съм сигурна че винаги когато някое момиче каже:"няма ни нищо и на двамата , че е изцяло истина"-извинявам се ако засегна някои ,но това е деликатна тема и понякога предпочитаме да си мислим че няма нищо и така трябва.Но за да си помогнем може да се казва и когато има причина при мъжа,защото повечето жени се обвиняват,а всащност причината е в мъжа който е убеден че не може причината да е в него.
« Отговор #11 -: Март 18, 2008, 19:09:17 pm »
Здравейте момичета.Ние с моя съпруг правим опити от три години да забременея но нищо не става.Моляви пишете ми какви са тези билки.Само това не съм опитала и съм решена да пробвам.!
« Отговор #12 -: Март 18, 2008, 19:33:48 pm »
Ако сте си направили изследвания и знаете причината тогава е лесно,но иначе според мен човек не бива да си прави експерименти.
« Отговор #13 -: Март 18, 2008, 19:47:05 pm »
Здравейте момичета.Ние с моя съпруг правим опити от три години да забременея но нищо не става.Моляви пишете ми какви са тези билки.Само това не съм опитала и съм решена да пробвам.!
За този период правили ли сте някакви изследвания,
за да разберете има ли проблем и какъ е той ?
Защото три години си е доста време  :?
« Отговор #14 -: Март 18, 2008, 21:41:47 pm »
Благодаря за пожеланията, дано се сбъднат  :) Ама и аз съм една завеяна - едва след като пуснах темата в "Опити", видях, че всъщност вече има пускани такива теми - Лали правилно я е преместила :).

Z22, билкарят каза, че ни дава смес за 2 месеца, ако дотогава не стане - да му се обадим, ще даде за още 2 месеца. Всъщност аз се запалих по идеята с билките, защото моя позната вече 2ри път забременява с билки - и двата пъти са се опитвали около 2 години, ходили са по прегледи и все са им казвали, че и тя, и мъжът й са ОК. После тя почнала да пие билки и първото бебе станало на 2рия месец, а сега второто - на третия. Така че това ми дава някакви надежди, че все пак може и на мен да помогнат.

Здравейте, аз съм нов потребител, както на сайта, така и на идеята за зачатие, защото се престраших да имам бебе и усетих, че съм готова за това наскоро. Предстоят ми задължителните прегледи и изследвания. Днес бях на първият и като един лаик направих оборот на частна клиника, която явно не държи много на Хипократовата клетва. Записах си час още миналата седмица без съобразя кога ми идва цикъла. След справка с календарчето се сетих, че миналият месец ми беше точно дата преди днес, но това не попречи на гинеколога да ми вземе окървавена цитонамазка, да ме преглега с вагинален ехофрах, който също извади окървавен и след това да ми поискат не малка сума. Както и да е, грешката си е моя и си заплатих порядъчно за нея, дори няма да си потърся резултатите, тъй като не смятам, че ще са надеждни.
Въпросът ми е следният - бихте ли ми препоръчали горе-споменатите билки и трябва ли да бъдат назначени от АГ специалист или ако се разходя до въпросната аптека е достатъчно да разговарям с аптекаря? Да ги пия ли успоредно с фолиева киселина или се пият само в краен случай, ако желаното зачатие се забави?
Благодаря предварително!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #15 -: Март 18, 2008, 23:50:35 pm »

Здравейте, аз съм нов потребител, както на сайта, така и на идеята за зачатие, защото се престраших да имам бебе и усетих, че съм готова за това наскоро. Предстоят ми задължителните прегледи и изследвания. Днес бях на първият и като един лаик направих оборот на частна клиника, която явно не държи много на Хипократовата клетва. Записах си час още миналата седмица без съобразя кога ми идва цикъла. След справка с календарчето се сетих, че миналият месец ми беше точно дата преди днес, но това не попречи на гинеколога да ми вземе окървавена цитонамазка, да ме преглега с вагинален ехофрах, който също извади окървавен и след това да ми поискат не малка сума. Както и да е, грешката си е моя и си заплатих порядъчно за нея, дори няма да си потърся резултатите, тъй като не смятам, че ще са надеждни.
Въпросът ми е следният - бихте ли ми препоръчали горе-споменатите билки и трябва ли да бъдат назначени от АГ специалист или ако се разходя до въпросната аптека е достатъчно да разговарям с аптекаря? Да ги пия ли успоредно с фолиева киселина или се пият само в краен случай, ако желаното зачатие се забави?
Благодаря предварително!

Aз само не разбрах вие имате ли изобщо репродуктивни проблеми. И ако да, какви изследвания сте правили освен гореспоменатите?
Нали първо трябва да се открие проблема и тогава да се назначи лечение? Или?
« Последна редакция: Март 18, 2008, 23:53:57 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #16 -: Март 19, 2008, 09:02:30 am »
Момичета, много внимавайте с тия билки! Аз пих едни билки уж за забременяване, но не само че не забременях, но ми се появиха и болки в яйчника и ги спрях / пих ги три месеца/не ми помогнаха въобще.
Ето я рецептата на билките, които пих:
орлови нокти 200 гр.
дилянка 100 гр.
маточина 100 гр.
синя тинтява 100 гр.
червено подъбниче 100 гр.
аграмоника /камшик/ 100 гр.
комунига 100 гр.
« Отговор #17 -: Март 23, 2008, 15:55:47 pm »
Благодаря за предупреждението, Мери! Явно всичко е индивидуално и наистина трябва да сме внимателни с приема на билки.
*
« Отговор #18 -: Март 23, 2008, 17:59:58 pm »
Да, всичко е индивидуално затова трябва да знаете, че едни и същи билки могат да влияят различно на различни хора. Както виждате моята рецепта е съвсем безобидна, но ми се появиха болки от редовния прием. Като ги спрях болките ми отминаха. Сега си хапвам повече мед и нямам такива проблеми.