0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
киста след Диферелин
« -: Януари 20, 2007, 22:24:38 pm »
Здравейте,момичета! За първи път влизам във форума и съм малко притеснена,но ще разкажа и моята история. В началото на 2006 ми правиха цветна снимка,която показа запушване и на двете тръби. Както и да е, кандидатствахме със съпруга ми за ин-витро програмата и бях одобрена. Започнахме с Диферелина, но като ми биха инжекцията за 4-5 дни се образува доста голяма киста в левия яйчник,която по-късно пунктираха. Въпросът ми е дали някоя от вас е имала подобен проблем и дали е възможно Диферелина да е причината за кистата?
*
Re: киста след Диферелин
« Отговор #1 -: Януари 21, 2007, 15:51:10 pm »
Здравеи manka,на мен ми намериха малка кистичка една седмица преди да ми сложат деферелина и казаха че сега на 29 ще ми я пунктират и след това ще сложат деферелина.Аз мисля че не е тои проблема.
*
« Отговор #2 -: Януари 23, 2007, 15:13:16 pm »
Благодаря ти за отговора,Veselusha!Оказа се оба4е,4е при мен Диферилина е проблем  :( ,защото лекарката ми каза,4е ще го сменим с друго лекарство за да няма повече проблеми...И сега ще видим какво ще стане
*
« Отговор #3 -: Януари 23, 2007, 15:47:00 pm »
Забравих само да спомена,че до средата на миналата година смятах да правя ин-витрото при д-р Монастирска и ходех при нея.Но след като се случи това с кистата и след като излезе резултата от биопсията(на кистата),тя изведнъж реши че трябва да ми махне тръбите,част от яйчника,а може би и целия :balk_149: Защото нямало да се получи ин-витрото с тези тръби и това ми го казва при положение,че вече бяхме почнали с Диферелина.
 От този месец ходя вече при доц.Маркова и се надявам всичко да е ок :)